Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Idealna kamperka

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam lekki dylemat ostatnio wylosowałem ze skrzynki rozbójnik rufina no i pistolet cud malina tylko brakuje snajperki i tu mam pytanie jaka snajperka

celowność może być taka jak w startowej snajperce

dmg większe od startowej

Jest w ogóle taka snajperka jesli jest to może mi ktoś powiedzieć która najbardziej spełnia moje wymogi no bo.. oglądałem gameplaye z łobuza i mk1 ale te snajperki mi nie pasują lekko bo wiadomo 1 strzał nie trafisz musisz uciekać ale jeśli podobnej do tej której chce nie ma to kupię łobuza ;d mam 12lv royal

Opublikowano

Więc , jeśli lubisz grać na dystans , strzelasz dokładnie to polecam: ROYAL: Super pukawa pisqueka.

( jest to film z tą samą snajperką tylko ta co jest przedstawiona na filmie ma o 2 mniej naboi i ma inny wygląd ).

NATIO:Uber snajperka Stefana.

Jeżeli masz dobry refleks i umiesz szybo się decydować na odanie strzału to kup:ROYAL: Super rusznica rodrika. http://www.youtube.com/watch?v=whqDfpyJnLU ( natio chodzi z tą samą co jest dostępna u royali)

NATIO: Uber Glebołamacz

PS: Nie kupuj Uber smakosza i super oskara, gdyż to praktycznie te same bronie co te od 1 lv tylko mają większą szanse na krytyka i mają o 2 więcej amunicji. Ehh grasz frakcją Royal :) , sorrryyy nie doczytałem.

Mam nadzieję że pomogłem :)

mhraed.png

Opublikowano

MK 1 łobuz :> wiem że wymieniłes że ci nie pasuje z jednym nabojem :) ale przecież można dorzucić +1 nabój a nawet słyszałem że mozna mieć w nim 3 naboje (słyszałem od kolegi ale nie jestem pewien) :) a jeżeli wolisz snajperki szybkostrzelne to polecam ci Black Mante :) świetna snajperka szybkostrzelna i cicha :) chociaż głośnośc snajpeki nie ma w BFH większego znaczenia ;D

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Najlepsze - wolnostrzelne, czyli Super Pukawka Pipsqueka lub jego reskin M95 (jeśli masz więcej kasy, możesz kupić, ale pamiętaj, że to tylko reskin). Snajperkę szybkostrzelną najlepiej mieć w przypadku "dobicia" wroga wraz z wyżej wymienianą snajperką.

P.S. Mk1 możesz zawsze "udoskonalić" w warsztacie do tych 2-3 naboi. Wtedy nie musisz przejmować się tym, że chybiony strzał wiele kosztuje ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

sebax ty dzido -_- Proboszcz jak gowno wiesz to stfu..black manta wolno strzela.

POLECAM uber stefana bez względu na frakcję ze względu na zajebisty dzwięk oraz wygląd

Opublikowano

musiała mi sie nazwa pomylić:) jak każdy człowiek popełniam błędy więc nie Dissuj odrazu bo to świadczy tylko i wyłącznie o tym jakim jesteś dzieckiem ;)

chodziło mi o Szeptacza

Opublikowano

Napisałem to do Ciebie, poniewaz twoje ”trollowanie” dostrzegłem w innych tematach. Przez jakich jak ty gracze przekazują sobie błędne informacje, poniewaz jakis motłoch się pomyliłWątłe twe stwierdzenie, że jestem dzieckiem :>

@topic

Uber stefan=super pipsqueak, więc kup jedną z tych broni

Opublikowano

a ja nadal myśle że jesteś dzieckiem , każdy może się pomylić a nawet jak kogoś bym przez przypadek wprowadził w błąd domyślił by sie ze black manta jest Wolna po informacjach na niej zawartych :) Jestem człowiekiem popełniam błędy , i zapewne tobie zdarzyło się to również nie raz ! Więc zamiast drzeć mordą na prawo i lewo może zaczniesz zajmować się pomaganiem ludziom na tym forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...