Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] black hisec key i case

Envano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skąd można zdobyć klucze (sposoby), i czy są jakieś pory dnia, dnie w których najlepiej leci np 30, 90.. perm? czy to tylko zalezy od szczescia? Z gory dzieki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Można je zdobyć kupując za nxy. 1,1k nxów=1 klucz. Skrzynki lecą podczas rozgrywki na mapie. To, że Ci poleci perm zależy tylko od szczęścia. Nie ma sposobu na na to sposobu.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

co to takie drogie teraz.. tydzien temu 700 nx bylo chyba.. pewnie wyleci g*wno na 1 dzien :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bo był event ;). Teraz zostanie normalna cena (do eventu), poza tym znam takich co kupują klucze na potęgę bo mają kase a im to się opłaca ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

niby jest zwiększenie szans na wylosowanie coś na perma wtedy gdy jak wyjdzie na publicznym ze ktoś wylosował z black perma to masz ułamek sekundy i niby możesz trafić ale czy to prawda to nie wiem bo kiedyś widziałem jak kolesie tak otwierali i na publicznym było widać same permy tak z 80 pod rząd

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

to szkoda ze nie ma sposobow jakis, bo szansa marna

Zamiast mówić, że szanse marne, wmawiaj sobie, że dropniesz perma :P

Popraw swoje morale i do boju. Ja tam ci, życzę, abyś wylosował tego perma, którego ja nigdy w życiu nie wylosowałem : ]

ps. ah, Sorki. Udało mi się z Myst-G, ale co z tego, skoro i tak było to zbugowane i nie da się mieć z tej paki broni na perma :c

9368_gold.png

Opublikowano

Hahahah trzeba mieć szczęście :) Z dwa miesiące temu na drugim koncie dostałem ze skrzynki za joba czarnego klucza i jeb souza na perma ^^

sygnayr.png
Opublikowano

No mój kumpel miał szczęście a niby nie miał ;D kupił na perma CQB, potem na następny dzien wylosował z czarnych skrzynek na perma i to nic nie dało ;s

edit: ile jest szansy ze siadnie cos na duzo dni ;p

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...