Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy l2

peras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby mi ktoś wytłumaczyć co się zmieniło od Interlude, bo to statnia wersja jaką grałem, a chcę wejść na Polskiego globalca i zobaczyć tą nową wersje ... Głównie chodzi mi o to, czy zmienił się system rozgrywki, dodali jakieś nowe grandy ( lvl itemów) i klasy.

//gif w sygnie

Opublikowano

dodali czwarta klase, kazdy bufer po 4-tej klasie ma te same bufy, max lvl 95 albo 99 nie wiem dokladnie, klasa nowa to kamael, dodali nowe set i bronie: Dynasty, Moirai, Vesper, Elegia i nie wiem czy jakies jeszcze bo nie gralem na kronice wyzszej niz H5... Szczerze mowiac to juz nie jest Lineage2.

Opublikowano

Jprd, czyli taki serwer Interlude z epicami. Dobra, to ja raczej nie pogram długo na globalu, jak taki syf dodali. Znacie jakiś dobry low rate tak do 5-10exp interlude ?

//gif w sygnie

Opublikowano

W poszukiwaniu serwera odsyłam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/65-serwery/

A co do twojego pytania:

Nowe spoty do Expa, system skoków <tp>, zmienione Talking Island, system mentee, nowe buffy, 4 class tzw. Awakening, Nowe zbroje i weapony <dynasty, vesper, moirai, immortal, seraph, eternal, twilight>, instancje, nowe RB

Tylko tyle sobie przypomniałęm

Pozdrawiam doxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...