Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić 20 zł?

adrianski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjdź komuś z psem,zrób komuś zakupy lub po prostu popytaj swoich sąsiadów czy nie potrzebują pomocy

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Człowieku idź do rodziców to Ci dadzą te 20zł powiedź,że potrzebujesz je bardzo :) A jak nie dadzą to daj dupy xD

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Opcji jest kilka

Jeśli w twojej miejscowosci znajduja sie opuszczone domy to wpierdalasz sie tam i kradniesz grzejniki

do grzejnikow wpierdalasz piasek i sprzedajesz na zlom

2 opcja

pobieraj gry z neta, nagrywaj na plyte i np. pod Tesco lataj i probuj wcisnac np. fife 13 za 20zł

3opcja

Jesli w twojej miejscowosci jest podstawowka, to idziesz kupic majeranek, w domu go ładnie ciachasz i do saszetki

Oczywscie idziesz do podstawowki do jakies grupki i pytasz sie ,,eyy chcecie kupic towar'', pokazujesz im, oni podnieceni i za 10zł sprzedasz im kilka gram.

Jak Cie psy złapia to ci nic nie grozi, tylko beke na cale miasto bedzie ale to nic, hajs bedziesz miec

Opublikowano

Babcia xD

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Możesz roznosić ulotki. Jednak szybko za to kasy , nie dostaniesz . Najłatwiejszym rozwiązanie np. w 30 minut jest odśnieżenie komuś podwórka, albo chodnika. Za jedne odśnieżenie da się wygarnąć 20zł.

362428acollectionofjust.jpg
##SWAGGY##

Opublikowano

Zbieraj złom, ja zbierałem przez 2tyg. tyle złomu, że dostałem za niego w skupie 376zł :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...