Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Animacje :<

NMF

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Byłbym wielce wdzięczny, jeśli ktoś z osób przeglądających ten temat mogłaby mi znaleźć poradnik,

lub powiedzieć, jak zrobić przy tworzeniu modyfikacji na forge, aby mój nowy potwór z nowym modelem,

miał animacje - poradnik może być po angielsku :)

z góry dziękuję :)

Opublikowano

To jest nie możliwe

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

To jest nie możliwe

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHUEUAEHEAUHEUAHEAUUEHAHAEUEAH OH GOD, czemu na ziemi jeszcze żyją tacy ludzie ?

Byłbym wielce wdzięczny, jeśli ktoś z osób przeglądających ten temat mogłaby mi znaleźć poradnik,

lub powiedzieć, jak zrobić przy tworzeniu modyfikacji na forge, aby mój nowy potwór z nowym modelem,

miał animacje - poradnik może być po angielsku :)

z góry dziękuję :)

Tutaj na forum raczej nie znajdziesz specjalistów od forge, musisz poszukać na zagranicznych forach.

Pierwszy lepszy link w google po frazie "minecraft forge model animation": http://www.minecraftforge.net/forum/index.php?topic=5220.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...