Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STEAM Error..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem i licze na wasza pomoc.. no to
wyglada tak : chcialem se normalnie pograc(dzis juz gralem wszystko git
bylo) wlaczam patrze taki error mam :

http://www10.speedyshare..../bez-tytulu.bmp

mialem taki juz kiedys kilka miesiecy temu i pomoglo tylko
przeinstalowanie kompa czego nie chce znowu robic bo musi byc poprostu
inne wyjscie. usunolem calego steam cs i inne te duperele pobralem znowu
wszystko i nadal ten error probowalem przeinstalowac ten program tak zrobilem tez i nadal.. jak ktos wie jak to naprawic to postawie kilka like'ow probo

Opublikowano

Nie wiem, znalazłem taką odpowiedź w internecie, w pierwszym linku. Możesz poszukać głębiej haslo "steam abnormal program termination".

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano
Za mało masz pamięci virtualnej

Plik wymiany jest to wirtualna pamięć RAM. Szkoda tylko że dużo wolniejsza... Przydzielając odpowiednią wielkości pliku wymiany przyspieszysz pracę Windows XP. Opcja ta jest szczególnie ważna dla użytkowników posiadających małą ilość pamięci RAM.

1. Otwórz w Panel sterowania

2. Kliknij na Wydajność i Konserwacja Następnie System | Zaawansowane | Ustawienia

3. W oknie Opcje wydajności kliknij na Zmień

Widzisz okno Pamięć wirtualna. Wybierz rozmiar niestandardowy i wypełnij pola. Rozmiar pamięci wirtualnej powinien wynosić 1.5 zainstalowanej pamięci RAM. Czyli jeżeli masz 256 MB RAM, rozmiar pliku pamięci wirtualnej powinien wynosić 384 MB i 768 (2 x 384). Wpisz odpowiednią liczbę i kliknij na Ustaw

Info:

Jeżeli rozmiar pliku wymiany (na 256 MB RAM) domyślnie wynosi 384/768 możesz go ustawić na 450 i 880 MB
784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...