Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Seriale.

LuuuuuuuziQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie Moi Drodzy ! xD

Ggdzie można, lub gdzie Wy oglądacie nowsze seriale ? Chodzi mi o to, żebyście podali jakieś strony internetowe, na których można je obejrzeć.

Chcę oglądać takie seriale jak: "The Walking Dead" , "Ekipa" , "Gra o Tron" - seriale, które lecą na HBO. (głównie) :D

Opublikowano

serialnet.pl :)

Nie działa :C NIe wczytuje mi filmu.

iitv.info - oglądam tutaj Gre o Tron.. własciwie to juz skonczylem dwa pierwsze sezony :D

ekino.tv , kinomaniak.pl albo .tv

Mam pytanie, odnośnie tych dwóch stron, ekino.tv i iitv.info - Czy tutaj trzeba płacić, bo jak włączam serial, to pokazuje się logo operatora i żeby wpisać kod z sms :O

P.S. Czekam na dalsze sugestie i odpowiedzi :)

Opublikowano

www.kinomaniak.tv

Wszystkie które wypisałeś seriale są właśnie na tej stronie.W jakości Średniej/Wysokiej i jedne są z Lektorem a drugie z napisami

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie działa :C NIe wczytuje mi filmu.

Mam pytanie, odnośnie tych dwóch stron, ekino.tv i iitv.info - Czy tutaj trzeba płacić, bo jak włączam serial, to pokazuje się logo operatora i żeby wpisać kod z sms :O

P.S. Czekam na dalsze sugestie i odpowiedzi :)

na iitv, zazwyczaj jak wlaczasz odcinek to masz wiele opcji do wyboru, wiec poproboj. Na maxwideo czesto sa a tam nie ma tych kodow z sms. Najlepiej to sie ogląda na putlockerze.

Taka mała podpowiedz, jak chcesz oglądać gre o tron to luknij tutaj http://www.cda.pl/info/gra_o_tron

Opublikowano

www.kinomaniak.tv

Wszystkie które wypisałeś seriale są właśnie na tej stronie.W jakości Średniej/Wysokiej i jedne są z Lektorem a drugie z napisami

Ale tutaj trzeba mieć konto premium.

na iitv, zazwyczaj jak wlaczasz odcinek to masz wiele opcji do wyboru, wiec poproboj. Na maxwideo czesto sa a tam nie ma tych kodow z sms. Najlepiej to sie ogląda na pulockerze.

Taka mała podpowiedz, jak chcesz oglądać gre o tron to luknij tutaj http://www.cda.pl/info/gra_o_tron

A na tym iitv, można obejrzeć cały odcinek, czy są jakieś limity ?

Opublikowano

Ale tutaj trzeba mieć konto premium.

Nie trzeba.Tylko musisz trafić tak żeby nie było dużo użytkowników najlepiej oglądać rano tak od 7 do 12 bo wtedy jest mało ludzi.Nigdy nie oglądaj w Weekend wszyscy mają prawie wolne więc na pewno nie oglądniesz.Ewentualnie możesz kupić sobie premium za sms to tylko 2zł za 1 dzień opłaca się niż 5zł za 3 dni ;)

@Down

W nocy też jest mało więc śmiało możesz oglądać

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie trzeba.Tylko musisz trafić tak żeby nie było dużo użytkowników najlepiej oglądać rano tak od 7 do 12 bo wtedy jest mało ludzi.Nigdy nie oglądaj w Weekend wszyscy mają prawie wolne więc na pewno nie oglądniesz.Ewentualnie możesz kupić sobie premium za sms to tylko 2zł za 1 dzień opłaca się niż 5zł za 3 dni ;)

Ja oglądam zawsze w nocy, nie bd wstawał o 7 rano oglądać. Więc ta strona odpada. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...