Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wstążka

MortalChibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam tak pytanie odnośnie wstążek. Mój znajomy, dostał ostatnio złotą wstążkę, ma 15 lvl. Strasznie lami, praktycznie żadnego meczu nie wygrywa, a ją dostał. Za co się dostaje taką wstążkę ? Za ilość posiadanych odznaczeń (Honorowy przeciwnik itd.) ?

Opublikowano

Za otrzymywanie dużej ilości honorów w stosunku do rozegranych meczy dziennie. Nie trzeba dobrze grać ani wygrywać żeby to dostać, kwestia noł lajfienia / błagania o honorki innych.

Opublikowano

Cześć.

Mam tak pytanie odnośnie wstążek. Mój znajomy, dostał ostatnio złotą wstążkę, ma 15 lvl. Strasznie lami, praktycznie żadnego meczu nie wygrywa, a ją dostał. Za co się dostaje taką wstążkę ? Za ilość posiadanych odznaczeń (Honorowy przeciwnik itd.) ?

Za honorowy przeciwnik etc.

Poza tym, każdy dostaje wstążkę za różną ilość honorów.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Czyli, wystarczy, że będę rozgrywał z 8 meczy dziennie żeby takie dostać ?

Jak gram średnio 2-3 mecze tygodniowo i w każdym dostanę honor po 2 razy, jak szybko zdołam zdobyć wstążkę ?

Opublikowano

Za otrzymywanie dużej ilości honorów w stosunku do rozegranych meczy dziennie. Nie trzeba dobrze grać ani wygrywać żeby to dostać, kwestia noł lajfienia / błagania o honorki innych.

Za proszenie o honorki jest ban 'honorplax'.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Czyli, wystarczy, że będę rozgrywał z 8 meczy dziennie żeby takie dostać ?

Jak gram średnio 2-3 mecze tygodniowo i w każdym dostanę honor po 2 razy, jak szybko zdołam zdobyć wstążkę ?

Nie wiadomo.

Za proszenie o honorki jest ban 'honorplax'.

Nie ma.

Trzeba jeszcze je rozdawać przeciwnikom/sojusznikom.

Nie trzeba.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...