Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(pytanie) chińskie czołgi lekkie

LogiTechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przebolejesz 59-16 który jest dość fajnym czołgiem z kiepskim działem to potem masz rewelacyjne wuzetki. Warto nimi iść w kierunku meda.

76561198001815076.png
Opublikowano

59-16 jest wytopowany bardzo fajny. Ale stock to gównooooooo! Ale jeżeli nie grałeś nigdy poważnymi lekkimi odradzam tę linię. Nie jest łatwa.

Sam czołg w sobie jest dość fajny, nawet na stocku. Potrafi się szybko rozpędzić to tych 50+km/h ale jego działo to porażka.

76561198001815076.png
Opublikowano

Co wy mówicie ... Lekka linia prowadząca do medów jest łatwa i bardzo przyjemna 8t wz-132 to maszyna do DMG . Mniejsze tiery tak samo są przyjemne : ) . A 10t to bomba ; )

Opublikowano

Co wy mówicie ... Lekka linia prowadząca do medów jest łatwa i bardzo przyjemna 8t wz-132 to maszyna do DMG . Mniejsze tiery tak samo są przyjemne : ) . A 10t to bomba ; )

Jeszcze nikt nie napisał że to beznadziejne czołgi :)

76561198001815076.png
Opublikowano

59-16 jest wytopowany bardzo fajny. Ale stock to gównooooooo! Ale jeżeli nie grałeś nigdy poważnymi lekkimi odradzam tę linię. Nie jest łatwa.

Z tego co widzę to lepiej na nim jeździć z stockowym działem bo ma lepszą pene.

Opublikowano

Troche brakuje do tego 59-16 <3 200k kredytów <_< jeszcze jedno pytanko przed zakończeniem tego tematu ^_^ jeszcze mam ledwo rozwinięte lekkie czołgi brytyjskie opłaca sie w nie iść ?

Opublikowano

Troche brakuje do tego 59-16 <3 200k kredytów <_< jeszcze jedno pytanko przed zakończeniem tego tematu ^_^ jeszcze mam ledwo rozwinięte lekkie czołgi brytyjskie opłaca sie w nie iść ?

Rób chinola, brytol na cw jest brany jak nie ma się żadnego innego meda. Przeważnie bierze się bata>t62a>chinola>pattona/e50m>brytola.

Zamykam na prośbę autora.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...