Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Serwer na stronie glownej craftserve. Mapa Hardcore SKKf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie nikt Ci nie da spawnu skkf`a a DynMape to skopiuj masz tam DynMape w panelu i skopiuj tam o ile się myle adres i wklej tam gdzie piszesz strone www

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Patrz masz panel servera nie?

I tam masz przypuszczam że DynMape i tam pisze pod spodem IP DynMapy

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

Opublikowano

Na craftserv.pl nie mam żadnego konta z serverem wykupionym więc czekaj na kogoś z serverem na hostingu Craftserv.pl

373_sygnatura.jpg

Opublikowano

Ja posiadam taką mapę lecz nie udostępnię je. Ja tu wyżej mówią "Nikt Ci jej nie udostępni". To jest zabytek i nie dam na 100 % Pozdro. Tą mape ma tylko 10 osób nikt z nich nie udostępni Ci jej ...

Opublikowano

Nie o to mi chodzi. Chce sie dowiedziec jaki serwer jest przedstawiony na tej dyn mapie .

Nie chce pluginow. Chce siedowiedziec co to za serwer. Tez mam swoj sewrwer i dyn mape i znam swoje IP. Ale chce znac Od tamtej dyn mapy IP ! -,-

Opublikowano

Nie o to mi chodzi. Chce sie dowiedziec jaki serwer jest przedstawiony na tej dyn mapie .

Nie chce pluginow. Chce siedowiedziec co to za serwer. Tez mam swoj sewrwer i dyn mape i znam swoje IP. Ale chce znac Od tamtej dyn mapy IP ! -,-

Nie stresuj się. To ty najpierw piszesz, że to jest mapa skkfa i chcesz jej IP a teraz chcesz wiedzieć, czyj to serwer.

Słuchaj, to ja Ci coś powiem.

To mapa skkfa...

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nikt nie ma DynMapy skkf`a ma tylko najważniejsze osoby skkf`a ;d

373_sygnatura.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Macie IP serwera... 87.98.233.205

Teraz wystarczy znalesc port. Masz szanse, ze znadziesz 1 do n^99.

Bo zgaduje, że dał niestandardowy port...

Opublikowano

O lol jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie ;) Jestem stałym klientem craftserve.pl :D I po pierwsze:

Serwer przedstawiony na dynmapie to: skkf.csrv.pl ( Z tego co wiem to aktualnie nie działa :( )

Po drugie, nikt ci nie udostępni mapy z hardcore'a, prawa autorskie należą do CraftServe oraz skkf'a ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...