Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie eq

Dragonir119

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Simea, mam pytanie mam moim dropku mam Rade pustelnika no a tego nie da sie wyrzucic a chce to na inne konto. Jest jakis sposob by to przekazac? Jakis hack moze albo cos.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Niestety, duża część itemów, które pochodzą z ItemShopu/magicznych jaj nie są zdatne do handlu, można je najwyżej umieścić w depozycie.

Opublikowano

Tyle, że on napisał, że chcę "przerzucić na inne konto" zatem nie jest to możliwe. Na inną postać na tym samym koncie owszem ;)

Opublikowano

Możesz przeżucic tylko wtedy kiedy masz full eq i otwierasz jajko wtedy rada Ci wypada innego sposobu nie ma ;)

Opublikowano

Simea, mam pytanie mam moim dropku mam Rade pustelnika no a tego nie da sie wyrzucic a chce to na inne konto. Jest jakis sposob by to przekazac? Jakis hack moze albo cos.

jest to przedmiot pochodzący z ItemShop'u i niestety nie da sie go przekładać hmm. chyba że dropek ma range na - i można go pozabijać i może dropnie , ale to nie jest pewne.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

jest to przedmiot pochodzący z ItemShop'u i niestety nie da sie go przekładać hmm. chyba że dropek ma range na - i można go pozabijać i może dropnie , ale to nie jest pewne.

Tego typu przedmioty nie dropniemy zabijając postać z rangą na - .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...