Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wot Testowy serwer .

xDawidjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Macie może coś poradzić na te zapełnione serwery ?

Od pół godziny się dobijam, a chciałbym sprawdzić nowe czołgi .

Opublikowano

Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje - rada taka, wstań wcześniej to wbijesz albo rób to co Leopard74 napisał ale nie zawsze działa bo teraz to poprawili i każdy w kolejce musi swoje wystać.

07919872454565140601.png

Opublikowano

Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje - rada taka, wstań wcześniej to wbijesz albo rób to co Leopard74 napisał ale nie zawsze działa bo teraz to poprawili i każdy w kolejce musi swoje wystać.

Jak ktoś jest bezrobotny :P Ja mam ten sam problem, ale warto sobie np. próbować 5-10minut, jak się nie uda wychodzisz sobie, grasz albo robisz co innego i tak raz na godzinke próbujesz. Wejdziesz kiedyś w końcu :)

Tylko u mnie tak jest ,że nie pisze którzy jestesmy w kolejce tylko odrazu server is busy -.-?

Nie, ja mam tak samo... Nigdy mi nie pisze który jestem !

Opublikowano

Jest tylko jeden sposób aby sobie pograć:

1. Wybieramy serwer- 1 lub 2. Nigdy nie bierzemy auto.

2. Cały czas naciskamy enter.

3. Klikamy dotąd aż wyskoczy nam synchronising equipment.... Nie zwracamy uwagi na pojawiające się kolejki i conneting.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

byłem 100k czekałem 4h i gdy się skończyło wyskoczyło że serwer bussy... 4h na marne...

Opublikowano

dziś próbowałem przed 6 rano i bylem 3000 w kolejce :) trzeba wstać wcześnie bądź się nie kłaść. :) Do tego trzeba wytrwale czekać .. doczekałem do 100 miejsca i wywaliłem to , nie będę czekać w nieskończoność :D

Opublikowano

Wiecie jak się zajestrować do testów?

Nie rejestrujesz się. Wpisujesz tam ten sam login i hasło co masz w zwyklym WOC-ie.

Opublikowano

Panie i panowie już 2 raz z rzędu o godzinie ok. 20:30 W.o.T Common Test 1 byłem raz 550, drugi 570 :) Wchodze w 5minut. Warto spróbować bo wtedy (nie wiem czemu) wchodzi najlepiej i najszybciej ;)

Opublikowano

A z tą kasą to jest tak że dają po jakimś czasie znowu tyle co na początku bylo ????

Ogolnie to nie ma tak. Jest mozliwosc, ze resetuja graczom kredyty, gdy rusza drugi test, tak jak dzisiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...