Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zac na mida ?

Joszim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jak myślicie - czy nasz nowy glutowaty champion Zac nadałby się na mida ?

Wiem, że sieje on zniszczenie w jungli i na topie, ale dlaczego by nie spróbować czegoś innego ?

Jeżeli graliście nim już na midzie - napiszcie swoje opinie/wrażenia z gry :)

Sm9zemltX19fZXVuZV9fXzEwNl9fX0RYIEFybXlfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzFfX18zX19fMkIzMkZGX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Grałem zac'iem mid troll-grę :)

ku mojemu zdziwieniu był bardzo op gdy wpadał z krzaków na ryze z elastycznej procy, Q,w,R i Masz już zdobytego killa

(oczywiście ap :D)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nie, nie, jeszcze raz NIE. Ma on za małe przeliczniki, ponadto nie ma takiego bursta. Jest on tankiem i tak niech zostanie. Może by coś działał pod ap jeśli ultimate by tak nie tracił dmg.

@ReportTeemo

Tak ? To bardzo ogarnięty Ryze, powininen on poke'ować Zaca najbardziej jak może, bo na tym się opiera gra przeciwko Zacowi. Zapomniał bym o kupowaniu wardów.

@up

Support ? Brać go na suppa to jak brać nidalkę na suppa... Może być, ale gdzie indziej sprawuje się lepiej.

Opublikowano

Dlaczego nie, ma doskok do przeciwnika, slow, stun, podrzut - no, ale są o wiele, wiele lepsze picki.

Suma summarum:

Tak, nadaje się, lecz nie jest to polecane, ponieważ ma zbyt małe przeliczniki pod AP.

Opublikowano

Nie nadaje sie na mida.

Za małe przeliczniki ma.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...