Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] VK 3601H - 2 umijętność załogi

tyma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wybrać jako 2 umiejętność dla załogi? Jako pierwszą mam rozwiniętą u dowódcy żarówe, a u reszty naprawe. Zastanawiałem się nad umiejętnością ''towarzysze broni''. A co wy o tym myślicie?

Opublikowano

Co wybrać jako 2 umiejętność dla załogi? Jako pierwszą mam rozwiniętą u dowódcy żarówe, a u reszty naprawe. Zastanawiałem się nad umiejętnością ''towarzysze broni''. A co wy o tym myślicie?

Też dobry wybór. Później robienie BiA by nie miało już sensu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Masz naprawę i żaróweczkę? Rozumiem,że idziesz w ciężkie? Kamuflaż i to na 100%. Nic Ci po naprawie jeśli przez brak kamuflażu nie znikniesz z pola widzenia.

Opublikowano

Masz naprawę i żaróweczkę? Rozumiem,że idziesz w ciężkie? Kamuflaż i to na 100%. Nic Ci po naprawie jeśli przez brak kamuflażu nie znikniesz z pola widzenia.

Kamuflaż na ciężkim mija się z powołaniem. Zmarnowanie skilla jedynie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Tak mam żarówe i naprawe na reszcie załogi. Ta załoga zostanie na VK, nie zamierzam się tego czołgu pozbywać. Kamuflaż odpada, raczej się nie przyda, gram tym czołgiem dosyć agresywnie jak mnie rzuci na VI tiery( w większości przypadków tak mnie losuje)

Opublikowano

Ale też BiA nie jest zawsze najlepszym rozwiązaniem... Nie mówie, że jest złe ale ja przychylam się do skilli typu Obrót wieżą itp...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...