Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] bonus switcher Imperim MT2

Inael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po wielu próbach zainstalowania przeróżnych bonus swicherów na serwerze Imperium MT2, zakończonych niepowodzeniem, postanowiłem zwrócić się do szanownych forumowiczów o małą pomoc. Moim zdaniem zmiana bonów nie działa, ponieważ zaczarowanie przedmiotu zastąpiono itemem ''zielony czar''. Zarówno te ingerujące w grę, otwierane podczas rozgrywki, jak i Padmak nie działają. Możliwe jest, że po ustawieniu w Padmaku item ID(zaczarowanie przedmiotu) zadziałałby, ale nie mam pojęcia jak go znaleźć. Szukam najprostszego w obsłudze swichera tylko do zmiany średnich, najlepiej, jak instrukcja brzmiałaby - broń na pierwszym slocie - zmiany bonów na drugim i trzecim ewentualnie. Piszę tutaj, ponieważ żaden z wymienionych w temacie ''spis cheatów'' nie działa, albo nie potrafię ich odpowiednio zainstalować. Wydaję mi się, że musze zrobić go samemu, czego nie potrafię, albo mogę liczyć na waszą pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Gracz :)

Opublikowano

dodam, że na zainstalowanym kamer modzie również nie działa, zmiany bonow wogole nie są widoczne w eq, a w sklepie widnieją jako ''żółć'' prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...