Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Darek (Darius)

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie build pod Dariusa, tak aby nie padal gdy leje go 2-3 osoby i byl dosc mocny aby zabic sam 1-2.

Prosze o polskie itemy.

Opublikowano

-buty na przebicie

-berło ryali

-różczka wieków

-kostur pustki

-mieczo-pistolet hextech

-kapelusz rabadona

Zobaczysz jak bedziesz wymiatał

beznazwy1za.png

Opublikowano

To mi nie wyglada na pół tank... Wypróbuje ale podawajcie dalej.

PS.UP@Dam edita jak sprawdzę.

Opublikowano

Black Clever, Randuin, Last Whisper, Malmortious + Co potrzebujesz.

Opublikowano

3UP@ Po wejsciu do gry uswiadomilem sobie ze to sa na moc umiejetnosci itemy, a to nie dziala u dariusa... UP@ Daj to po PL

Opublikowano

3UP@ Po wejsciu do gry uswiadomilem sobie ze to sa na moc umiejetnosci itemy, a to nie dziala u dariusa... UP@ Daj to po PL

Czarny Tasak, Omen Randuina (chyba tak), Ostatni Szept, Paszcza Malmortiusa

Opublikowano

Prosze dalsze propozycje. UP@ Twoja zaczne teraz sprawdzac

PS: I pisac caly build a nie ze mam jeszcze myslec co kupie. I tak napisalem chce nie padac jak mnie 2-3 leje i cos zabijac.

DOWN@ Report :)

Opublikowano

Co za idiota, może jeszcze jakiegoś hacka do godmoda chcesz? Co ty kurwa sobie synek wyobrażasz, że jak rzuci sie na ciebie 3 to kurwa jednego ubijesz i spierdolisz? To sie ku*wa pomyliłeś to nie tibia. Build nie zrobi z ciebie prosa dzieciaku pier$^*)@#!

beznazwy1za.png

Opublikowano

Co za idiota, może jeszcze jakiegoś hacka do godmoda chcesz? Co ty kurwa sobie synek wyobrażasz, że jak rzuci sie na ciebie 3 to kurwa jednego ubijesz i spierdolisz? To sie ku*wa pomyliłeś to nie tibia. Build nie zrobi z ciebie prosa dzieciaku pier$^*)@#!

Nie spinaj ne0sie ;d

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Przetestowalem All i lipa ;// Jada mnie ostro potrafie miec 2-3 kille. I nie mowcie ze jestem noob bo grac umiem ...

Opublikowano

Startujesz z butkami i trzema potami.

Build:

Buty pod enemy team > czarny tasak > lodowy młot/plemienna > atma i dalej już sytuacyjne. (np. anioł stróż, kolczuga, paszcza malmortiusa)

Opublikowano

Startujesz z butkami i trzema potami.

Build:

Buty pod enemy team > czarny tasak > lodowy młot/plemienna > atma i dalej już sytuacyjne. (np. anioł stróż, kolczuga, paszcza malmortiusa)

Zaraz przetestuję :D

80c8d62aadc17f6d926e6a9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...