Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to jest z tym Free to play?

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na globalu, mam 10 lvl i nic nie mogę zrbic tzn. handlować czy sprzedawać bez gold packa. Czy jest na to jakaś rada?

Jak nie to podajcie jakiegoś priva nie musi być pl byle by ktoś grał :D

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Nie, bez goldpaka masz kilka ograniczeń nałożone na konto ale szczerze mówiąc nie wiem co na 10lvl z tych ograniczeń może Ci utrudniać grę. Privów nie znam , gram tylko na Pl ale na forum często przewijała się nazwa serwera Gamez lub NotOfficial Aion.

Opublikowano

Zbieraj kase na GP farmiąć questy itemy białe zielone itp. Jak nazbierasz to nie masz ograniczeń na koncie. A gold packa kubisz na brokerze po tyle ile stoi na twoim serwerze.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zbieraj kase na GP farmiąć questy itemy białe zielone itp. Jak nazbierasz to nie masz ograniczeń na koncie. A gold packa kubisz na brokerze po tyle ile stoi na twoim serwerze.

Nawet majac gp masz jedno ograniczenie: mozesz sprzedawac itemy do max 10 lub 15kk kinah

Opublikowano

Nawet majac gp masz jedno ograniczenie: mozesz sprzedawac itemy do max 10 lub 15kk kinah

Proszę patrzeć na daty i nie odkopywać tematu, w którym od ostatniego postu upłynęło więcej niż 30 dni.
Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...