Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gra polegająca na wykonywaniu misjii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio się zastanawiałem czemu SF game ma taką popularność ? Nie patrzę na grafikę (choć ładna itp) tylko na zasady działania gry.

Gra polega na klikaniu w misję ( i poza efektem walki ) i właściwie nic się nie dzieje innego.

Na forum widziałem, że ktoś chciał stworzyć klona SF ... jestem ciekaw czy inna tematyka gry, która również polegałaby na wykonywaniu misji też by się tak przyjęła ? No chyba, że wy widzicie coś jeszcze w tej grze co wciąga ?

Opublikowano

Ludzie po prostu lubią takie gry o takiej tematyce , kiedyś był ladnok cieszył się dużą popularnością jednak jej twórcy po roku czasu przestali się tą grą zajmować.

Opublikowano

Ta gra ma tylko chwilową popularność, nie każdego stać na super komputery za 10k zł, żeby pograć w najnowsze gry, więc wolą sobie pograć w takiego SF który jest w połowie za darmo.

Poza tym - ROJO "zareklamował" tę grę, więc... wiadomo że 1/4 z jego widzów na pewno zaczęła w to grać.

Opublikowano

każda gra ma chwilową popularność bo z czasem każda się nudzi starym wyjadaczom ale przychodzą też nowe osoby więc kręci sie to w koło ..ktoś odchodzi, ktoś przychodzi.

Nie bardzo rozumiem stwierdzenia, że każdego nie stać na komp za 10k zł..tzn co to ma wspólnego z gierką ? teraz gry via www są bardzo powszechne przecież

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...