Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brakuje 20RP do Skina

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Tak jak w temacie. Brakuje mi 20RP do skina lee sina co jest w promocji wiecie może co napisać do supportu żeby dodali mi 20 RP?

Opublikowano

Napisz że brakuje ci 20 rp (max 40rp bo tyle mi dali kiedyś) i napisz że to dla nich obrazek za to rp. Obrazek możesz znaleźć na google byle wyglądał na malowany :D I pisz do ang supp nie do pl.

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Napisz że brakuje ci 20 rp (max 40rp bo tyle mi dali kiedyś) i napisz że to dla nich obrazek za to rp. Obrazek możesz znaleźć na google byle wyglądał na malowany :D I pisz do ang supp nie do pl.

Co Ty człowieku piszesz..? Nie mo możliwości proszenia o PR supporta, nawet jak Ci brakuje 1.. Sam kiedys chcialem 5 i nie dalej , a napisalem z 2 razy..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Dajcie spokój. Możesz śmiało pisać, tak jak w1 poście, ale musisz też podać cel na jaki to przeznaczysz. A ta skórka jest za pół ceny to raczej nie dostaniesz.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Co Ty człowieku piszesz..? Nie mo możliwości proszenia o PR supporta, nawet jak Ci brakuje 1.. Sam kiedys chcialem 5 i nie dalej , a napisalem z 2 razy..

No to ja nie wiem jakim cudem dostałem od nich To rp....

@up

Nie musi pisać po prostu napisz że Ci brakuje do zakupu nie mów jakiego i tyle

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Tak, dobrze piszesz, ale kiedy kolega do nich pisał, po 4dniach dostał odpowiedź z zapytaniem 'w jakim celu Ci to potrzebne?' Odpisał im, ale dostał odpowiedź jak się promocja skończyła.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...