Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2 konkursy społecznościowe

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Przypominam Wam o jednym konkursie, który trwa już nie wiadomo ile ale EA na szczęście się z niego nie wycofało - like'i na facebook'u. Na chwilę obecną jest to ok 660 tyś osób, a mierzymy w 750 tyś. Wielu z Was może nie wie ale ujawnili nagrodę:

FB_750K_Like_reward2_Shown--810x755.jpg

Tak więc walczcie bo darmowy samochód nie jest zły.

Teraz mała nowość: festiwal kwiatu wiśni. Poza grą jest to ogromne święto w Japonii i nie tylko, a u nas jest to moment by co-nieco wygrać.

http://world.needforspeed.com/news/article/11546

W skrócie: 8-15 kwietnia musicie jeździć jak najwięcej w japońskich wozach (Nissan, Infinity, Subaru, Mitsubishi, Toyota, Lexus, Scion, Mazda). Musimy razem dobić 5 mln ukończonych wyścigów w samochodach tych właśnie marek. Nagroda (Pakiet kart z samochodami) warta jest małego wysiłku bo wystarczy, że każdy z Was na dzień ukończy 5 wyścigów więcej (tygodniowo wszyscy wyjeżdżają 4 mln).

Do roboty.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Czy wyścigi nabite botem (Głównie chodzi mi o Autofinish tak jak w GPWA czy coś) też będą się liczyły?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ta supra to dość przeciętna nagroda chodź nic genialnego też nie można było się spodziewać . Dokładnie, darmowe auto zawsze się przyda ;P Natomiast ten drugi konkurs bardzo ciekawy i na pewno tego dnia zaliczę dużą ilość wyścigów , mam nadzieję ,ze razem bez problemu uda nam się ukończyć 5mln wyścigów :)

Polecam jeździć dużo dragów bo to najszybszy i raczej najlepszy sposób do nabicia dużej ilości wyścigów ; )

Opublikowano

Czy wyścigi nabite botem (Głównie chodzi mi o Autofinish tak jak w GPWA czy coś) też będą się liczyły?

Dołączam się do pytania .

Opublikowano

Wszystkie MultiPlayer powinny się liczyć choć nie wiem czy nie będą tego pilnować.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Przypominam zeby w dniach 8-15kwietnia jeździć wiele wyścigów japońskimi samochodami, bo sądze ,ze kazdemu taka nagroda się przyda:P

Opublikowano

Tak apropo coś mi się obiło o uszka że za tydzień kolejne wyzwanie społeczności :)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...