Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Riot nie dobijaj

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten zmieniony Trundle będzie wyglądać jak Yeti - znowu skojarzenie Pierdo^42na zima ...
Sejuani - to samo
Nowy Champ - Lissandra - to samo
Nowy skin do Shyvany

Matko Riot ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

ale Ty myslisz czlowieku.. sejuani zawsze byla lodowa geniuszu, lissandra pochodzi z Frejlord czy jakos tak wiec to oczywiste.. riot robi teraz wszystko lodowe pewnie z powodu wlasniej wyjsca champa z krainy lodu.

Opublikowano

Bo to wkurwia ... cały czas klimat zimowy i będą biegać wszyscy z tymi skinami i tą lissandra

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Co mnie denerwuje ... bo już mam dość zimy po prostu. ;] A Sejuani to wiem,że była cały czas ale tera po rework'u all będą nią grać - co i tak jest dobrym + , bo sejuani to dobry jungler

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Tak :D mam już dość zimy ... czekam na tą wiosnę :D trzeba zacząć stunt'owac nie jak inni siedzą tylko przed komputerem czy telewizją.

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Niektorzy maja robote przezcaly rok ;<

Niektorzy maja robote przez caly rok ;< , narzekającą żone na lola, a Ty masz problemy, ze nie takie skiny wychodza jakie bys chcial :(

Opublikowano

Daj spokój, ile osób gra Sejuani? Ja się z nią spotkałem chyba tydzień czy dwa temu jak w rotacji była a tak to ani razu. Nie ma co panikować, będzie ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...