Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co kupić za 10k fundsów

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 9 lvl gram snajperem mam 10k fundsów i mam dylemat co kupić. Zastanawiam się nad pakiem "JTiger", "Kreftdjur", "Shodredux" a ewentualnie nad kupnem 50% expa i 100% credits za 3499F i kupnem czegoś za resztę. Chciałem jeszcze zapytać jakie dodatki są na dzień dzisiejszy najlepsze do snajperki. Dodam jeszcze ze zabijam przeciwników max do 200m.

z góry dziękuję i przepraszam za wszelkie błędy w pisowni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

SebaAce, a te dodatki co są w tym paku do L96A1 to są najlepsze czy może trzeba coś innego dokupić ?

Jest ok (częściowo chyba nie znam pakietów na pamieć więc jutro ci napisze na pw) ale najlepsze dodatki są na celność zasięg i ammo.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Kup Jtiger l96 to najlepsza snajperka do 200m masz jeszcze saige w zestawie, więc jak ci się znudzi snajpowanie to wbijasz sobie na sharqi gdzie są dozwolone shotguny i napier**** :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

@UP przecie w JTIGERZE są vipery.... więć po co ma kupować magazynki inne?

haha xD i szacun jak 43% head się chwaisz xD są udzie co mają 70%+ headem .... ^^ a tyym twoimi 43% nie masz się co chwaić ^^

w jtigerze dostajesz best ceownik + magazynki+ kobe .... ae ufa najepsza da snipera to precyzyjna ^^

a pana UP się nie suchaj bo widać że mao jeszcze gra xD

em.... edit xD

kupuj JTIGER jak chcesz campić xD jak narazie innego dobrego zestawu da SNIPERA nie ma... tyko 2 inne da PSEUDO sniperów

YAY

Opublikowano

Kup pakiet z SKS i Scattergunem za 6-7 k. Funds

Weź wyjdź nie znasz się i na siłe pomagasz.

@UP przecie w JTIGERZE są vipery.... więć po co ma kupować magazynki inne?

haha xD i szacun jak 43% head się chwaisz xD są udzie co mają 70%+ headem .... ^^ a tyym twoimi 43% nie masz się co chwaić ^^

w jtigerze dostajesz best ceownik + magazynki+ kobe .... ae ufa najepsza da snipera to precyzyjna ^^

a pana UP się nie suchaj bo widać że mao jeszcze gra xD

em.... edit xD

kupuj JTIGER jak chcesz campić xD jak narazie innego dobrego zestawu da SNIPERA nie ma... tyko 2 inne da PSEUDO sniperów

Zgadzam się w 99% xD Ja polecam kupić magazynki z dużym zapasem ammo bo szybko schodzi :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jest ok (częściowo chyba nie znam pakietów na pamieć więc jutro ci napisze na pw) ale najlepsze dodatki są na celność zasięg i ammo.

Na celność to ma dupiatą lufę, predatorka to zbędny bajer dla sniperek, najlepsza jest precyzyjna.

Magsy z dużym ammo? pff

to chyba tylko do m95 albo m82, wbrew pozorom l96 bez magsów na DMG też nie zawsze zdejmuje na heda.

Luneta też najlepszą nie jest bo najlepsza to pustynna, RangeAce nie da się wgl hedów robić.

ogólnie bierz Jtiger a jak będziesz miał więcej kasy to dokup lufę precyzyjną i losuj desert scope.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak up, JTiger + precyzyjna, vipery, kolba z zestawu, luneta standardowa lub pustynna, grałem tą z zestawu i celność mi się strasznie pogorszyła. A standardowa lunetka w L96 jest bardzo przyjemna do hedów dzięki tym kropkom. Intuicyjna.

Innych pakietów nie ma sensu brać poniżej 200 metrów. A Kreftdjur jest u szturmowca, coś ci się poebao :P

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...