Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 3 Podstawka

m399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podstawka to singl, coop i multi (ale z podstawa ilością map) a premium to są wszystkie dodatki razem wzięte (bez podstawki).

,,Battlefield 3 Premium to zestaw pięciu dodatków DLC oraz specjalna, ekskluzywna zawartość dedykowane grze akcji Battlefield 3. Pakiet wymaga zainstalowania podstawowej wersji gry. W pudełku znajduje się kod do pobrania dodatków po ich ukazaniu się.''

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Premium to sa wszystkie dlc. Jak chcesz kupic bf3 i premke od razu to lepiej kupic Battlefield 3 Premium Edition (Podstawka + premium)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

jak to panowie wyjaśnili premium dodaje 5 DLC: Back To Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath i oczywiście End Game :)

Poza tym do Premium dostajesz nóż ACB-90 ;D

Opublikowano

Narazie mam 70zł a musze kupić zalmana micro za 26zł a bf za 55 w media mam musze sprzedać słuchawki bo dostałem za free ;)

Opublikowano

Narazie mam 70zł a musze kupić zalmana micro za 26zł a bf za 55 w media mam musze sprzedać słuchawki bo dostałem za free ;)

Dokładnie obejrzyj pudełko czy to nie dodatek bo za 55 zł dostaniesz dodatek a nie gre. No chyba ze jest jakas przecena czy cos w tym rodzaju.

Opublikowano

Kupiłem i gram, jest to sama podkładka ;) A miałem zamiar kupić premium + dodatki wszystkie ale mam 17 lat i zbieram kase na prawko i autko ;) Pozdrawiam m399

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...