Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BUKA ft. SKOR - ZAMKNIJ OCZY

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś jak słuchałem Buki (na szczęście nie było tego dużo) to mi się podobało, jak teraz wracam do tych kawałków i sprawdzam te nowe to chuj mnie strzela, jaki byłem ciemny. Przecież ten gościu męczy i tyle.

Opublikowano

Prosty przekaz, dobrze się słucha, bit zajebisty, ale brakuje mi tu tego "czegoś". Na WWNNI trzeci najlepszy kawałek po Nadziei i Piaski Klepsydr.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Styl na pewno ma nietypowy, dlatego też wzbudza zainteresowanie. Można zaobserwować ostatnio taki " szał " na niego. Co do piosenki, mi osobiście wpadła do ucha ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak zacząłem słuchać to mega pozytywna energia mnie przepełniła, Buka troche odszedł od swojego stylu z np. "Achtung" ale i tak propsik:)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To też jest fajne ale nic nie przebije Buki i Skora (jeszcze Matiego) w dawnym składzie SumaStyli, najbardziej polecam płytę "DeIntegro"

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...