Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

COD:MW3 czy COD:BO2?

Michlo771

COD:MW3 czy COD:BO2?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. COD:MW3 czy COD:BO2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BO 2 jest niby zoptymalizowany pod względem siły broni ale i tak większość ludzi lata z SMG, są problemy z grafiką, jest lag compesation, ale jest też chyba mniej hackerów.W MW3 grało mi się dużo lepiej, miałem dobre połączenie, grałem sobie na średnich/wysokich mimo już kilkuletniego kompa, mimo, że MP7 było OP to i tak można było latać z każdą bronią i się miało szanse.Według mnie postacie w BO 2 są jakieś takie zbyt mobilne, mało stabilne, a w MW3 wręcz przeciwnie.Takie są moje odczucia.Ja bym Ci radził kupić MW albo MW2, ew. poczekać do premiery następnego CoD'a.

Opublikowano

W MW3 nie grałem gdyż po prostu szkoda mi kasy na tą grę.

Widziałem recenzje tej gry i jakoś mnie nie ciągnie do gry w nią, głównie z powodu dużej ilości cziterów.
Ale mam Black Ops II którego mogę polecić.
Gra jest zajebista multiplayer i zombie wymiatają chociaż zombie bardziej ;)

Opublikowano

BO2 jest dobre lecz nie jest najlepsze. Kampania taka sobie, brak tego klimatu wojny, kampania w cod WaW była niezła, jednak najlepsza to COD 2 . Multi w BO2 nie jest jakieś super wszędzie latają drony jakieś granaty elektryczne jakby to był jakiś "Star Wars" . W 100% polecam Ci zakup BO1 .

MW3- nadaje się tylko jak masz dobrego aima i chcesz strollować innych noobków lecących na x22.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki. Wszyscy dostali " + ". Zdecydowałem się kupić BO2. Temat do zamknięcia.

Tu niestety zrobiłeś błąd Bo BO2 choć jest dobre nie robi szału a MW3 to zaje***** gra która ma dobrą i solidną fabułę i tryby gry w multi sprawiają , że ta gra pokonuje BO2

19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...