Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] champ dla mnie

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiego champa dla siebie. Podobają mi się jakieś mroczne postaci, które używają coś ala mroczne skille oraz postaci władające lodem . Podacie mi jakieś postaci pasujące do tego ? Postaci władające lodem i jakieś mroczne champy używający takich skilli .

Opublikowano

Sejuani, Ashe. Chociaż postać, która najbardziej pasuje do twojego opisu, to ta, która aktualnie będzie dopiero wchodzi do gry. (Lissandra) 'Mroczna' jest również Syndra.

Opublikowano

Veigar (1350PZ) - Zapomniana postać, dobra farma, obszarowy stun, POTĘŻNE DMG, ulti kontruje wiekszosc postaci AP, nieskonczonosc AP (jak zabijasz miniony z Q to dostajesz 1 ap), pod koniec majać 1k AP, walisz po 2k ze skilli, adc masz na skill W + Q, z R walisz ponad połowe zycia, jak koles jest AP, to mozesz go i zabic jednym skillem, a potem na czacie: /all veigar pro ap, a na koniec honorable ;), ale musisz miec refleks z puszczaniem W. Dajesz stuna szybko W, R i jak nie dednie to dobijasz Q. Ale pamiętaj o tym, że padasz na 2-3 skille. Jest bardzo papierowy, ale szczerze mowiac zanim cie przeciwnik zabije, to nie zdąży mrugnac, a juz bedzie mial szary ekran.

Podałem ci postać MROCZNĄ, teraz podam postać lodową.

Z lodowych polecam Sejuani (6300 PZ), nikt nią nie gra, bo postać jest bardzo trudna do ogarnięcia, dobra w jungli, dobre ganki, stun, ogólnie dobra postać. Ostatnio nią sobie raz zagrałem, grając na bocie i miałem 18/2, wlatywałem sobie w grupke 3 przeciwników, puszczalem ulta (stunowałem) a potem dobijalem z reszty skilli i 3 TRUPY, wszyscy się dziwili jak to robie, bo sejuani to tank, ale nie polecam tej postaci dla początkujacych graczy, nawet bardziej doswiadczeni sobie z nią nie radzą.

jak już chcesz grac jakąś łatwiejszą postacią lodową, to polecam:

Ashe (450 PZ) - Łatwa postać, dobre adc, dla początkujących chyba idealna, ma slowa i stuna, globalne ulti.

P.S Ma wyjśc jakaś nowa postać Lissandra, która ma być właśnie lodową postacią, ale wydaję mi się że będzie to raczej support, no i będzie kosztowac 7800, po tygodniu 6300, ale to i tak dużo. Ashe kosztuje 450 ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A czy te postaci będą się nadawać ? : Zed, Syndra, Lissandra (ta nowa) , Anivia, Malzahar

???

Podawajcie dalej również :D

Opublikowano

Anivia - Bardzo trudna postać, ale ma pro ulta, stuna, potezne dmg

Lissandra - Przekonamy się jak ją wydadzą

Zed: brak many , latwa farma, dobry ult

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...