Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]od czego zacząć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chce założyć własną stronę internetową która miała by się wzorować na stronie "pakerzy.org" czyli motywacja ludzi do działania ale chyba porwałem się z motyką na słońce bo nie mam o tym pojęcia więc na serwisie az.pl wykupiłem za marne 10 zł strone xxxxx.eu i do tego mam jakiś darmowy testowy hosting na 3 miesiące więc chcę coś zrobić wejść dodać jakiś szablon na stronę ale jak ? Piszę mi zaloguj do cpanelu a ja nie znam loginu ani hasła bo nie mam tego nigdzie co zrobić ?

xxx

Opublikowano

własnie ja nie mam tych passów do konta jak się logowałem to podawałem imię i nazwisko i teraz mam tylko identyfikator ale ani imię a ni identyfikator nie działa ani mail nic dlaczego nie da się zalogować do tego ?

xxx

Opublikowano

Co do tworzenia strony możesz wgrać na hosting gotowe silniki (oczywiście do każdego silnika jest bardzo dużo styli, szablonów) typu: Wordpress, Joomla

Lub jeśli nie potrzebujesz tak rozbudowaniej strony to możesz wgrać prosty darmowy szablon HTML + CSS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...