Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] 1St. Time Graves

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie, ciekawa rotacja jest, a więc postanowiłem wypróbować Gravesa na normalu.

Build robiony pod pure damage więc nie gadać mi o tym, że nie ma GA itd.

Co do farmy, gra trwa;ła 49 minut więc nie wiem czy dobrze farmiłem czy nie. ;x

PS. Prosiłbym o normalne oceny, a nie teksty typu 'nic nadzwyczajnego', 'słabo', 'cienko'.

lolstaty.png

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Wszystko jest okej, farma dostosowana do czasu rozgrywki. Tylko jeden minus - normal. :P

Rankeda bym nie grał 1st time Gravesem xD

poprawka.png

Opublikowano

Nie gralbys, bo na rankedzie nie da się grać postaciami z rotacji. Powiesz jeszcze który masz lvl?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Farma ładna, nigdy tyle nie wyciągnę ;x

1 gra też w porządku, ja też dzisiaj nim grałem 1 raz i oczywiście fail (runy ap wziąłem)

Gratki i oby tak dalej ;)

@up 30 ma, widać numerek obok obrazka profilowego ;p

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ja pierdole, co wy macie z tym first time? Kurwa, ja nie kumam. Jaki problem ogarnąć postać w pierwszym meczu? No chyba żaden.

Bo to jakby pierwsza gra daną postacią miała być chujowa, ale wy jesteście tacy zajebiści, że ją ogarniacie od początku. Sam wszystkie postacie ogarniałem od początku z wyjątkiem takich jak udyr, syndra, anivia, elise. No i może jeszcze Rumble. Ale co to za podjara?

Mamy Ci napisać że jesteś zajebisty bo pierwszy raz grasz daną postacią a już masz dobre staty? Nie no, gz, normal na pewnie 30% w/l ratio.

A farma nie ma znaczenia który raz się gra champem, farmić po prostu trzeba umieć.

żeby nie było offtopu

zajebisty jesteś, ja sam nigdy nie ogarniam postaci jak gram pierwszy raz, a ty od razu takie staty zajebiste :D Gratuluje!

Co do farmy, gra trwa;ła 49 minut więc nie wiem czy dobrze farmiłem czy nie. ;x

Bardzo dobrze wiesz że dobrze farmiłeś tylko napisałeś to zeby dostać więcej "pochwał"

Opublikowano

Po co nas okłamujesz, że to twój pierwszy raz?

Pierwszy raz grałem z normalnym teamem, wcześniej trollowałem z kumplami jak już nim grałem więc nie widzę sensu w twoim poście. :x

Zaraz to poprawię, żeby wam pasowało.

poprawka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...