Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] pluginu na robienie ze zwykłego moba bossa.

Oskir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widać muszę zakładać nowe tematy do jednego pytania bo nikt nie odpisuje potem .
Tak jak w tytule szukam takiego pluginu , który pozwoli mi na tworzenie ze zwykłego zombiaka, pająka (kogokolwiek) bossa .Naprzykład : jeśli zombie ma 20 hp i jest bez eq to mógłbym mu zrobić 200 HP i dać mu diamentowe itemki . Aha i jeszcze , aby można by było robić z zombiiaka (uzbrojonego: z eq żeloaznym) spawner . THX ZA WSZELKIE ODPOWIEDZI .!

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Oskir możesz rzucić zombiakowi np. miecz zbroje ale HP to już musisz czekać aż ktoś odpisze bo to specjalny plugin do konfiguracji

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

To to wiem że jak się rzuci miecz lub zbroje i dzięki chociaż za odpisanie . Teraz tak jak mówisz czekamy na kogos .

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

To cheba tylko działa na mobarenach że robisz tam bossa dodajesz mu różne moce nieskończoność życia

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Ja robię mapę Adventure i grałem na takich mapach np. By Hypixel , który robi takie mapki z tymi bossami i to wcale nie jest mobarena :)

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Słuchaj , Krychu szukałem na bukkit.org i nic takiego tam nie było (bynajmniej ja nie znalazłem nic takiego ) to chyba logiczne , gdybym znalazł ten plugin to bym chyba nie napisał nie ?:)

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

@Ref

98635622093061432897.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...