Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak kupic rp ...

MasterofFps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze strona gamerage :C juz 2 raz wyskakuje mi admin jak loguje sie na moje konto lub na konto kolegi na stronce :C

cos mam z ip czy jak??

Chcialem sobie kupic 60k rp i losowac bronie w capsule shop ale niemoge sie na stronce zalogowac ;/

Zna ktos jakis sposob na doladowanie rp bez stronki? albo jakis sposob na logowanie...

Probowalem tez zalogowac sie na moje konto z tableta kolegi i tez nie dziala :/

Za pomoc daje 5 i like it :D

Opublikowano

Mysle ze ja ci moge pomoc .

Spróbuj zmienic date o " 2 -3 lata do tylu "

Kilku ludzi z klanu tez ma problemy z zalogowaniem , to oni wlasnie zmieniaja date i wbijaja.

p.S : Mysle ze za pomoc dostane nagrode w postaci RP ;)

heheszki ;]

2550053733.png

Opublikowano

Mysle ze ja ci moge pomoc .

Spróbuj zmienic date o " 2 -3 lata do tylu "

Kilku ludzi z klanu tez ma problemy z zalogowaniem , to oni wlasnie zmieniaja date i wbijaja.

p.S : Mysle ze za pomoc dostane nagrode w postaci RP ;)

heheszki ;]

zmienilem o 2 lata i wyskakuje ... certyfikatu czy cos takiego klikam akceptuj i nadal admin wyskakuje :/

hmm jak klikam odrzuc to duzo errorow wyskakuje z tymi certyfiatami daje odrzuc i wyala mi strone xD

blad krytyczny 45 xD

Opublikowano

niemoge napisac w poscie u gory wiec pisze nowy
wielkie dzieki lucaas
udalo mi sie wbic na strone
ale
zmienily sie struktury strony i strona wolniej dziala i pare razy trzeba cos odrzucac :/ albo akceptowac ;/ nw co klikac xD

ale dziala
zrob o tym poradnik :D polecial juz like i teraz 5 do profilu tb dam :D
jak zrobisz poradnik to wyslij mi link na pw to dam tobie w poradniku like :D

kupilem sobie 60k rp i mam 3 bronie na perma za gp i dual uzi tiger z kapsule :D i troche itemow z isa

na mozzile wbilem zmienilem date i godzine

zalogowalem sie i jak pisalo ze sesja wygasla czy cos takiego to zmienilem date na ta co teraz jest i odswiezylem

potem kupilem sobie rp i wszystko jest ok :D (za kazdym razem jak chcem sie zalogowac musze tak robic ;/)

:C dzisiaj dostalem bana na to konto za 1 runde plvl na mutation mode :/ na 9 dni!!! :/

temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...