Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć kolbe nemesis ?

StrazaKK122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, jakiś czas temu chciałem kupić kolbę nemesis do Qbb no ale wtedy nie miałem kasy i ucichły moje starania o te kolbę lecz teraz już flotę mam tyle że nie ma nigdzie tej kolby :) Jak mogę ją dostać? Ma ktoś jakieś informacje na ten temat? Jeżeli był już taki wątek to proszę o odesłanie do niego. Pzdr StrażaK

Opublikowano

Może są jakieś przypuszczenia, kiedy wróci do sklepu? Było coś takiego wcześniej? Wiem że to tylko dodatek, ale równie dobrze mogliby usunąć mp5 ze sklepu i nowi mechanicy mają w plecy.

Opublikowano

@Up

Nie powróci już ta kolba, był czas na jej zakup przed usunięciem, kto nie kupił, już nie kupi.

y526IOx.jpg

Opublikowano

@Up

Nie powróci już ta kolba, był czas na jej zakup przed usunięciem, kto nie kupił, już nie kupi.

Nie znam się to się wypowiem ;x

Jak pisali, że będą stopniowo PRZENOSIĆ DO MAGAZYNU dodatki i bronie, ale na jakieś okazję będą je przywracać.

czyli jak im się zechce to zrobią, że np w jakiś weekend znowu będą mogli ludzie ją kupić.

Pozatym nemezis do medyka się z leksza nie nadaje, tylko zabija te bronie szczególnie do tak celnej i wolnej QBB.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@up

Popieram

Sam kilka razy próbowałem grać kolbą nemezis,ale ona się nie nadaje shit nic więcej nie mówiąc jak kijowo się spisuje przy celowniku m145.Nie powiem odrzut idzie tam jak i z laseru,ale przy celowniku m145 i nawalania serią niby przy małym odrzucie czasem ogólnie ona w ogóle nie zadawała dmg na dłuższym dystansie gdzieś po drodze pociski latały mimowolnie obok (blisko) wroga z drugiej strony zaś dużo mniejszy dmg,więc jak sniper był campiony to ciężko z tą kolbą było ubić nie mówiąc już o szturmowcu.Są lepsze kolby w tym momencie niż ta cała zachwalana kolba nemezis.

Opublikowano

Stabilizująca, tuhnderbolt, taktyczna.

Zobacz kt Ci najbardziej leży bo jedna ma odrzut załóżmy w rawo inny do góry a kolejna minimalny we wszystkie strony.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...