Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GRO i Procesor

przemommz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Moglby mi ktos podac ile ma uzycia procesora w menadzerku zadan podczas gry ? Z gory dzieki :)

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Ok 700-750k.

Natomiast w % ci nie powiem bo to jest już zależne od procesora.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Dzieki o to mi tylko chodzilo :) Bo mi kompa gasi jak za duzo wyciagaja gry ale tyle to jeszcze nie problem ;)

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Dzieki o to mi tylko chodzilo :) Bo mi kompa gasi jak za duzo wyciagaja gry ale tyle to jeszcze nie problem ;)

Jak ci kompa gasi to sprawdź temperatury bo oprócz procesora to może być problemem.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Wiesz co nie chodzi tu o temperatury (Komp byl "doglebnie" czyszczony pod tym wzgledem) to cos z systemem ze go gasi momentalnie jak za duze uzycie procka jest ok 1mln-1.1mln i bum . Przy czym nie dzialaja zadne napedy CD/DVD ani nawet na USB bo jak podlacze to tez to samo ze reset . Teraz jak bede mial troszke czasu i kasy oczywiscie to postaram sie do naprawy oddac a jak to nic nie da to po prostu nowego kupie ;p

Opublikowano

Wiesz co nie chodzi tu o temperatury (Komp byl "doglebnie" czyszczony pod tym wzgledem) to cos z systemem ze go gasi momentalnie jak za duze uzycie procka jest ok 1mln-1.1mln i bum . Przy czym nie dzialaja zadne napedy CD/DVD ani nawet na USB bo jak podlacze to tez to samo ze reset . Teraz jak bede mial troszke czasu i kasy oczywiscie to postaram sie do naprawy oddac a jak to nic nie da to po prostu nowego kupie ;p

uruchom GRO w oknie + b niskie + wyłącz wszystkie inne programy i powiedz czy nadal tak masz

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

uruchom GRO w oknie + b niskie + wyłącz wszystkie inne programy i powiedz czy nadal tak masz

wiem wiem :) jutro napisze czy sie resetuje czy nie . ale jesli mowisz ze ciagnie tak od 700 do 750 to jeszcze nie problem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...