Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poziom Dezertera

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym spytać Was - doświadczonych graczy o co chodzi z poziomem dezertera? Mógłby ktoś wytłumaczyć mi to dokładnie?

Mam regularne problemy z internetem. Standardowy ping to 200-300, jednakże co 5 min. podskakuje do 1000, a czasem mam tak, że ping 1000 jest standardowy i podskakuje nawet do 5500!

Jest to przyczyną opuszczenia moich gier, jednakże staram się za każdym razem dokańczać grę by jak najlepiej wspierać drużynę.

W ostatnich dniach 2/3 dni opuściłem grę maksymalnie 4 razy. Przyszło mi powiadomienie na e-mail, że mój poziom dezertera wzrósł do 1.

Czy poziom ten kiedyś spadnie do 0? Czy w jakiś sposób zakłóci to moją grę i czy gracze bedą spostrzegać mnie jako tego 'nooba'?

Proszę o dokładny opis.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Wiesz ja miałem 4 więc sie nie przejmuj.

Jeśli chodzi onsam system to nie został on udostępionynze względu na możliwe nadużycia.

Ale on po zagraniu kilku gier bez dezercji spadnie do 0

Bany dostaje się na :

1 dzień

3 dni

7 dni

I dalej nie opuszczałem.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@up u mnie na 7 się skończyło a opuszczałem notorycznie.. (ok30-35 opuszczeń miałem w życiu na koncie) :D

Opublikowano

A jeśli np bede mial teraz bana na 7 dni za dezercje to kiedy mi zresetuje poziom do 0 ?

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...