Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z aktywacja konta

Brylus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wchodze w ten link co podales zalogowalem sie potem w ten 2 link i wchodze w gre i jakies kwadraciki mi wyskakuja przy logowaniu

Opublikowano

Zrób tak :

Zaloguj się na konto, kliknij w obrazek "V" - to taki znak akceptacji jakby a potem wybierz grę dragon ball online wpisz login i hasło, akceptuj i potwierdź.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

kurcze nie zrobie tego :D ej a moglbys ty mi to zrobic xD ja wgl tego nie ogarniam wchodze na strone loguje sie klikam ptaszek klikam logo dragon ball i co dalej?

Opublikowano

Nie. Nie tłumacz strony bo nie będziesz wiedział jak aktywować.

Pod logiem dragon ball online masz 2 napisy, pierwszy do aktywacji drugi do przejścia na stronę główną dragon ball online.

Kliknij w pierwszy.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

i jeszcze cos po wejsciu na ta strone https://member.wasabii.com.tw/WA_memberCenter/open/open.aspx niemam zadnego napisu pod gra Dragon ball online..

LOL jaka zje..b gra boshe wszystko najpierw dziala normalnie sie gra wlacza zalogowalem sie na konto jakis regulamin mi wyskoczyl wzielem ok wylaczyla sie gra i Game Instal finlized czy jakos tak ? oco znowu chodzi?

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...