Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Spolszczen oraz problem factions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer surv+frak i mam problem gdy graczy wyjdzie z gry i będzie miał włączon y chat gildyjny to ktoś może wejść na jego konto i bez wpisania hasła wpisze f disband i usuwa gildie tylko jak jest wlaczony chat gildyjny :( help oraz poszukuję pluginu blokującego reklamy inych serwerów po polsku potrzebuję też plugin co pozwala pisać co 3 sec oraz potrzebuję spolszczenia factions oraz potrzebuję pluginu co spolszczy mi komende /rules na /zasady oraz potrzebuję pluginu co po wpisaniu /vip da itemy dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

/Vip to kit w essentials, spolszczenie komend to Multicommands, ze spolszczeniem factions nie pomoge, a z włamaniem na konto dodaj Authme i ustaw że gracz jak wyloguje sie to sesja logowania sie nie wznawia

Opublikowano

W xauth też możesz zmienić a w Multicommands też możesz to zmienić. Piszesz tak: Vip: kit Vip i cała filozofia -_-

Opublikowano

Ściągnij najnowszą wersję Factions ;)

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

ok rozwiązane a plugin co dodaje że żeby założyć gildie trzeba 5 diamond i żeby podczas wpisania /f create pojawiło się że trzeba 5 diamond

Opublikowano

Za diamenty to będzie trudno bo jest plugin ale on wtedy nie zakłada cuboida(claim`a)

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...