Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting serwera metin i wiele innych pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chce kupić hosting do metina , patrzyłem na ovh.pl i tam jest kimsufi za 100zł ma 4gb ramu 1,6ghz 2x 500gb dysk i net 100mb uciagnie może z 200 osób ?? ;D , pytania:

1) i chce go kupić ale jak tam wybrać że chce FreeBSD???

2) Czy jak zrobić im przelew moge przez poczte? ? czy przez bank ?? , czy pobiorą dodatkowe koszty??

3)Czy kimsufi ovh.pl to dobre rozwiazanie ?? bo mam tylkko 100zł

4) Czy ten hosting jest dobry ??, Polecacie mi może lepszy inny ???

5) Jakie pliki serwerowe będą najlepsze pod serwer medium max lv +127 lub 180 lv patrzyłem na terenzo ale sie zastanawiam

Czekam na wasze odpowiedzi . Pozdrawiam !

82410266488940901538.png GG: 47085347

Opublikowano

5) pliki torenza będą dobrym rozwiązaniem zmienić lvl z 99 na tam jaki chcesz lvl to 2min roboty.

Ja kupowałem VPS na tej stronie: http://ultimahost.pl/vps za 109zł za miesiąc i na Minecrafta 300 slotów miałem + 20-30 pluginów i 0 lagów nie wiem jak z Metkiem na takim VPS.

Ten co ty kupujesz na 100% pociągnie od 30 do 100 osób. (chociaż tak mi się wydaje)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Ovh jest jedną z najbardziej stabilnych serwerowni jakie znam , ale 100 zł żeby kupić u nich co kolwiek dobrego to wątpie że kwota 100 zł wystarczy.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

To odpowiedzcie na pytanie która serwerownia będzie najlepsza do serwa vps metin , mam 100zł i chce je dobrze wykorzystać więc podajcie hosting który daje najwieksze parametry...

82410266488940901538.png GG: 47085347

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...