Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta premium, gdzie się opłaca?

Adek231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;]

Chciałbym kupić bratu na jego urodziny klucz do MC, jednak nie chciałbym kupować z allegro (różnie to z tym bywa) dlatego chciałbym się Was spytać o to. Gdzie można kupić tani klucz, ale żeby był pewny, że go nie zablokują po jakimś czasie? Możecie podesłać linki tutaj, lub na PW, jeśli tak będzie bardziej odpowiednio :]

Z góry dziękuję za polecenie i pozdrawiam

Dla każdego będzie like za pomoc ;)

@ za ewentualne błędy przepraszam, staram się pisać poprawnie, ale na telefonie trochę ciężko ;D

Opublikowano

Na kontagier jest za 105zł i tymczasowo niedostępne, a na tej fabrycekluczy za 110zł, co wcale małą kwotą nie jest.

Na stronie minecraft.net nie mam konta, rejestracja od razu przenosi na mojang.com, a tam w opcji kupna gift code'a, mam go podać lub wpisać "Prepaid Card PIN". To jest coś podobnego do PaySafeCard? Oraz czy można z oficjalnej strony zamówić kod korzystając z polskiego konta płacąc złotówkami?

@Edit:

-Mati-

A czy mogę kupić klucz płacąc w zlotówkach przelewając z konta w PKO, a bank sam przeliczy po kursie tę kwotę na euro? Dobrze myślę, czy nie da rady tak?

Opublikowano

najbardziej opłacalny jest na minecraft.net 20 euro po dzisiejszym kursie to 80-90 zł (Katowicach) i masz pewność że będzie działać

Opublikowano

Dokladnie jak napisal up.

Najlepiej zakupic w minecraft.net ,ale podobno jeszcze dziala w fabrykakluczy.pl i kontagier.pl

92ei6w.jpg

By N00bman (robie loga na serwer pw)

Opublikowano

Na allegro kupuj tylko i wyłącznie giftcody, których sprzedający ma same pozytywne komentarze oraz giftcode nie może być za tani np.50 zł bo wiadomo, że po kilku/kilkunastu dniach wygaśnie.

Najtańsze działające giftcody chodzą po 80zł~

@edit

i pamiętaj - uważnie czytaj aukcje bo może pisać, że sprzedaje KONTO AKTYWOWANE GIFTCODEM i wtedy każdy kto to kupił dostaje jedno i to samo konto :P

surprise motherfucker

Opublikowano

Na Allegro nie ma za więcej niż 40zł, nie licząc Box'a, którego nie chcę kupować, już mam i tak wystarczająco mało miejsca na pudełka.

Może ktoś odpowiedzieć i opisać, jak mogę kupić gift code na minecraft.net czy mojang.com (metoda kupna chyba jest taka sama), oraz czy można przelać pieniądze z banku typu PKO płacąc w złotówkach.

Opublikowano

Na Allegro nie ma za więcej niż 40zł, nie licząc Box'a, którego nie chcę kupować, już mam i tak wystarczająco mało miejsca na pudełka.

Może ktoś odpowiedzieć i opisać, jak mogę kupić gift code na minecraft.net czy mojang.com (metoda kupna chyba jest taka sama), oraz czy można przelać pieniądze z banku typu PKO płacąc w złotówkach.

Jak to nie ma, jak są >.< Wpisz 'MINECRAFT' i ustal cene od 80 zł..

surprise motherfucker

Opublikowano

oo, nawet tego nie zauważyłem... pisałem temat na laptopie i miałem tam zalogowane konto brata ;] Mniejsza ;]

Ok, jednak są inne oferty, patrzyłem tylko w jedną kategorię, a były jeszcze w online(mmo) ;]

Ta oferta, byłoby pewne, że dojdzie do mnie klucz, który będzie działał przez więcej niż ten przysłowiowy "tydzień" ?

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-oryginalny-nowy-kod-firma-24-7-i3118762849.html
Opublikowano

Nie polecam ci kupować na allegro,

Polecał bym poprosić kogoś z kontem bankowym,i kupić przez minecraft.net najbezpieczniejsze wyjście

ALLIANCE

Opublikowano

"... kogoś z kontem bankowym"

Może niejasno to napisałem, ale ja posiadam konto bankowe w PKO SA, tylko pytałem czy mogę kupić produkt, który jest podany na stronie w euro (19.95 euro) za złotówki. Nie wiem dokładnie jak to działa, czy bank to przelicza, czy jak, dlatego się o to pytam. Wolę napisać z 50 postów ale mieć pewność co do wszystkiego.

@ można później zmienić nick postaci?

Opublikowano

Tak bank przeliczy Ci to na złotówki. Nick zmieniasz tylko i wyłącznie raz po wpisaniu giftcode .

Możesz kupić z tego linku allegro co napisałeś. Widać, że to firma nie tylko z Giftcodami do MC.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...