Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki samochód do pościgów w klasie A?

mati51str

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciał bym się dowiedzieć jakie auto jest najlepsze pod pościg w klasie A ? Jakimi jeździcie , posiadacie i ogólną opinie (prowadzenie , przyśpieszenie itp ) .

Aktualnie mój najnowszy nabytek to Lexus LFA . Przerobiony maksymalnie do klasy A . Ma bardzo dobre przyśpieszenie , wmiare pewnie się nim jeździ i idzie wygrać pościg . Przeważnie 1 albo 2 dojade do mety :P

Opublikowano

Ja mam Forda Mustanga Boss 302 '12 za IGC i według mnie nie ma lepszego wozu do pościgów w klasie A.

Prowadzi się bardzo dobrze, ale potrafi zarzucić tylem, ma tendencję do wpadania w poślizg.

Mimo to jazda nim sprawia dużo frajdy, ma znakomite osiągi, szczególnie przyśpieszenie.

Opublikowano

Obecnie jest wiele aut, które radzą sobie w pościgach takie jak Mustang, GTS, GT-R Juggernaut (jest na wyprzedaży obecnie), nie wiem dużo można by pisać.

Nalepszym autem obecnie jest BMW M3 E46. Niestety auto jest obecnie do kupienia za 4000 SB

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Obecnie jest wiele aut, które radzą sobie w pościgach takie jak Mustang, GTS, GT-R Juggernaut (jest na wyprzedaży obecnie), nie wiem dużo można by pisać.

Nalepszym autem obecnie jest BMW M3 E46. Niestety auto jest obecnie do kupienia za 4000 SB

BMW M3 E46 nie jest najlepszym autem. Nie jest nawet dobrym.

Jest za wolne do wyścigów/dragów i za lekkie do pościgów.

Mam to auto na full ultra w klasie A i nie radzi sobie z innymi autami w tej klasie nawet jak nie mają części lub na ulicznych.

Opublikowano

Lexus LFA jest świetny ;) Miałem szczęście,że kupiłem go jeszcze za gotówkę z gry,bo obecnie jest do kupienia tylko za SB ;/

LFA ma strasznie mały kąt skrętu i jest obecnie za IGC (2mln).

Jest to średni samochód.

I patrz na daty, nie ma potrzeby odświeżania już wyjaśnionych problemów.

Opublikowano

ford Mustang Boss 302 jest wytrzymaly i dosyc szybki jest bardzo dobry do tego

Serdecznie Zapraszam na Serwer Minecraft : icrafted.maxc.pl:25665

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...