Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życiorys

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, muszę napisać życiorys do LO wojskowego w podaniu, ale nie wiem co tam mogę napisać, może jakoś mnie oświecicie co tam może się znajdować? :>

Opublikowano

Szkoły do których uczęszczałeś, pochodzenie, zainteresowania, sukcesy, nagrody, posiadane uprawnienia, zdobyte kwalifikacje (np. na kursach).

Krótko i zwięźle. To życiorys, nie biografia :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Napisz ze lubisz robic to co w wojsku potrzebne czyli dawac dupy

wyjdź lepiej, w domu Cię chyba biją. Ja będę zarabiać 3.5k zł, Ty będziesz zarabiać 1k zł, więc będę srał na takich jak Ty. Idiots, idiots everywhere.

Opublikowano

Jeśli to do szkoły wojskowej, pisz o kondycji fizycznej, umiejętnościach (znajomość języków podobno bardzo mile widziana), sukcesach sportowych, ukończonych wcześniej szkołach, swoich podstawowych zaletach (umiejętność pracy w zespole przykładowo, przystępność).

Opublikowano

wyjdź lepiej, w domu Cię chyba biją. Ja będę zarabiać 3.5k zł, Ty będziesz zarabiać 1k zł, więc będę srał na takich jak Ty. Idiots, idiots everywhere.

drwisz z biedaków, cebulaków?

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nie odpisuj tej dzieciarni oni uspokajają się dopiero gdy ktoś podaje ich do sądu za znieważanie. Tak to jest jak się myśli, że na internecie jest się wolnym.

Co do tematu.

Tak jak Shavire napisała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...