Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] mineserv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też mam problem strona działa , ale panel z moim serwere już nie. Najgorsze jest to , że serv OFF nie można włączyć :( To pewnie prace techniczne i pewnie każdy serwer dostanie o pare dni więcej aktywności w ramach pocieszenia

Opublikowano

Ten kto ma z tym problem niech napiszę do pomocy technicznej, odpowiedzą, a wy się dowiecie. Inaczej nie pomożemy tutaj.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Kurde:/ Miałem mieć otwarcie serva :/ a tu dupa.

A ja sie bałem że serwer wyłączony ;p , to ja władca stone , jak bd on to daj znać na skype : xxhofermanxx , ok ? :D

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

Polecam ci Pukawka.pl lub Craftserve.pl Lepsze Hostingi Mineserv.eu strasznie ma słabe parametry i są drogie,bez is a Craftserve i Pukawka mają is i są w miare dobre ceny

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Mam w listę serwerów wpisane parę z mineserv.eu i wszystkie mi nie działają :/ ...Moim zdaniem mają jakieś przeciążenia ,lecz kto wie ? Pozostaję czekać aż zarąbiste serwery zaczną działać :D .

Technik serverów ;) 

Opublikowano

z tego co słyszałem mineserv ma problemy że stroną ale próbują to naprawić. co do wzypowiedzi że craftserv ma tanio to nie mogę na to patrzeć...

sygnaturka2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...