Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do jakich folderów wrzucać te pliki?

TeonCamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NPSW32.dll
Webkit.dll
Adobe CP15.dll
AdobeAir.dll

Owe pliki nie chcą się pobrać po przez launcher. Proszę powiedzieć mi, w jakich folderach powinny się znajdować - wrzuce je do folderu ręcznie, z góry dzięki. Za pomoc +++++.

Opublikowano

W moim kliencie:

NPSW32.dll - *\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.0\deploy\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources
Webkit.dll - *\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.0\deploy\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources
Adobe CP15.dll - *\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.0\deploy\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources
AdobeAir.dll - *\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.0\deploy\Adobe AIR\Versions\1.0

* - C:\Riot Games\League of Legends

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Zainstaluj adobe air moze?

Sorry ale to jedyne co mi do glowy przyszll

Zainstalowałem, ale oczywiśćie = zero reakcji. :(

Wyłącz firewalla/antywirusa i wtedy aktualizuj.

Chłopie, mam wszystko wyłączone. Ten błąd pojawił się z dupy i nie mogę go naprawić. Dochodzi mi do 33%, później niby patchują się te 4 pliki podane w temacie, a na końcu wyskakuje błąd.

Wrzuciłby mi ktoś folder lol_air_client na hosting? :(

Opublikowano

No, świetnie. By to pobrać potrzebuje najnowszej wersji mozilli, której się nie da pobrać.

91550123126123528460.png

Stoi mi tak cały czas i to także było przy pobieraniu plików .exe - może dla tego lol się nie patchuje?

Opublikowano

No, świetnie. By to pobrać potrzebuje najnowszej wersji mozilli, której się nie da pobrać.

91550123126123528460.png

Stoi mi tak cały czas i to także było przy pobieraniu plików .exe - może dla tego lol się nie patchuje?

Pobierz Chrome :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czesc ej ja chyba wiem jak możesz pobrac np. najnowszą mozille ;P wpisz w google: mozilla firefox ( numer wersji)- chomikuj.pl

ja też niektórych plików exe niemoge pobierac wiec kombinuje ;P

Opublikowano

Masz wirusa Sality który zainfekował pliki w komputerze. Ściągni plik sality killer i włącz go.

(też tak mam u dziadków ;D)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...