Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co powtórzyć do egzaminu

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powtórzyć do egzaminy z każdego przedmiotu ? , prosze o wzory z matmy , fizyki .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Do egzaminu w podstawówce czy 3 klasisty w Gimnazjum , bo to ważne..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

W podstawie już był, więc pewnie gimbaza.

Te testy raczej tak nie działają. Zapamiętaj tylko podstawowe wzory. Miałem do czynienia z tym testem,

już z jego nową "wersją", one są banalne. Matematyka jak i fizyka. Wystarczy się troszkę skupić i pomyśleć.

Skup się na podstawowych wzorach, jak na prędkość itp., nic "z kosmosu" Ci potrzebne nie będzie.

Z matmy miałem 100% bez żadnego przygotowania :P

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

kto sie uczy do testow gimbazjalnych xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD????

nie no, z tego co wiem, to te testy sa tak banalne, ze nawet makin mial sporo pkt. Nie ucz sie xD

Opublikowano

Nie ma sie czego uczyć, powiem Ci tak.. Nauczysz się 1 , a bd 2 na teście, tak było zawsze i bd, lepiej teraz uważaj na lekcjach i odrabiaj dobrze prace domową.

Najlepiej se powtórzyć jeżeli już chcesz to na Polski: To synonimy, antonimy, Przenośnie, epitety itp Na Matme: Podstawowe wzory, np Pół figur, objętości Pola Podstawy itp, Na fizyke: Malo Ci powiem bo jej nie czaje xDD

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jak do gimnazjum, to z matematyki podstawy geometrii, układy równań... Więcej grzechów nie pamiętam. W każdym razie egzamin gimnazjalny to banalna sprawa, wystarczy myśleć odrobinę. Chemia - podstawowe pojęcia teoretyczne. Fizyka - przygotuj optykę, dynamikę; Geografia - Boże, z czego tu się uczyć... Nie wiem, prosta sprawa. Południki, równoleżniki, gęstość zaludnienia, WPN, WPR, SM, amplitudy, temperatury na różnych wysokościach. Języki - zależy jaki poziom reprezentujesz. Jak jesteś dobry z angielskiego/niemieckiego, nie ma się z czego przygotowywać, ewentualnie słownictwo. Jeśli nie, to podstawowe czasy (angielski - P. Simple, P. Continuous, Pst. Simple, Pst. Continuous, P. Perfect; niemiecki - Prasens, Futur I/II, Perfekt). Polski - bagatela ;_; czytanie ze zrozumieniem, to podobno młodym sprawia trudność, prosta gramatyka + pewnie dadzą Wam rozprawkę.

Jak to opanujesz, gwarantuję co najmniej 75% z całości.

Opublikowano

Na egzaminach jest 95% myślenia, 5% wiedzy. Wystarczy że użyjesz muzgu a uzyskasz dużo punktów, trzeba patrzyć czy czasem zadanie nie jest podchwytliwe, wyobrażać to sobie, no i znać podstawowe wzory z majmy i fizy. Np. pole koła, prędkość, ostatnio np było właściwości elektryzowania się, czyli jak dotkniemy laskę naładowaną dodatnio do uziemienia to co się stanie .... takie banały, ale trzeba myśleć.

Opublikowano

kto sie uczy do testow gimbazjalnych xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD????

nie no, z tego co wiem, to te testy sa tak banalne, ze nawet makin mial sporo pkt. Nie ucz sie xD

Miałem zgłaszać twój post , ale jak zobaczyłem o tym makinie to mi humor poprawiło :D

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...