Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet POMOCY !

WirSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, od pewnego czasu internet mi okropnie zwolnił, plik który ma 70mb pobiera się 2/3h, nie mówiąc o upload'zie.

Dzwoniłem do dostawcy, powiedział że unich jest all ok. Wymieniłem kabel od neta, dalej to samo.

Ma ktoś pomysły ?

Co do kompa, nie mam żadnego syfu, etc.

Formatowałem wczoraj.

59074_2Knmb.jpg

Opublikowano

proszę cie bardzo: strona speedtest.pl ładowała się ok. 5min, speedtest.net wgl nie chciała

58768982

59074_2Knmb.jpg

Opublikowano

wejdź na ten awaryjny i tam zobacz, jeśli będzie bez zmian to będzie wiadomo, że to nie wina kompa

@down

przecież dał wynik ze speed testu . . .

Opublikowano

Sprawdź na http://noc.gts.pl/ pobierz plik testowy i zobacz z jaką prędkością się pobiera. Być może Twoje "wolne" pobieranie spowodowane jest działaniem serwisu z którego pobierasz a nie internetu czy komputera.

sygna1.png
Opublikowano

F8 wciskasz podczas uruchamiania się kompa, wybierasz opcje "tryb awaryjny z dostępem do neta"(coś takiego będzie) i zrób na tym awaryjnym speedtest

Opublikowano

Kabel jest ok, modemu nie mam. U dostawcy jest ok. Dzwoniłem i u nich prędkość jest ok;

59074_2Knmb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...