Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o takiej zmianie.

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Co sądzicie, gdyby do CoD'a mieli dodać np. czołgi, samoloty itd. przy zwiększaniu limitu punktów, tym samym zostawiający mechanikę tej serii. Co myślicie o takiej zmianie? Byłaby konkurencja do BF'a ;D

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Zdecydowanie nie.CoD przez brak pojazdów itd. ma swój klimat i nie chcę, żeby to zmieniali.

Opublikowano

Nie , póki mapy nie będą większę , nie było by sensu wprowadzanie takiego czegoś . gra zamieniło się w żeś jak na mapie shipment 64 graczy w cod 4

Opublikowano

To wszystko jest możliwe dzięki narzędziom do modyfikacji gry. Zostały wydane do tej pory dla wszystkich części, prócz CoD:MW3 i właśnie BO2. Sam miałem okazję dość niedawno uczestniczyć w beta testach samolotów dla CoD4, a czołgi już dawno stworzono nawet dla United Offensive. O ile Activision wyda ModTools dla BO:2, to jestem pewien, że powstanie mod BF3. Zresztą sam bym nie zawahał się spróbować. CoD daje bam wolną rękę, lecz my tego nie do końca wykorzystujemy. Ja bym z chęcią zasmakował BFa w CoDzie, lecz na dłuższą metę raczej by nie wypaliło.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Myślę że to by kompletnie zniszczyło niepowtarzalność tej gry, jest dobra jak jest teraz.

Jeśli chcesz jeździć czołgami itd to masz Bf'y :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Myślę że to by kompletnie zniszczyło niepowtarzalność tej gry, jest dobra jak jest teraz.

Jeśli chcesz jeździć czołgami itd to masz Bf'y :)

Niepowtarzalność? CoD już od paru dobrych części ją stracił (według mnie). Czas na coś nowego i mam nadzieję, że team-dev wywiąże się z obietnicy o innowacyjności dziesiątej części. Aczkolwiek faktycznie, użycie czołgów, czy samolotów spotkałoby się z krytyką i w szczególności te pierwsze zepsułyby dynamikę gry. Wciąż sądzę, że działałoby to tylko powiedzmy w dodatku do gry.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Nigdy w życiu !! Żadnych pojazdów ! Pomyślałeś wogółe o tym,ze jak by to dodali to by leciał hejt na CoD'a,że kopiują od bf'a ?

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

No ale nie chodzi mi o wpierdzielenie tego do każdego trybu gry, tylko zrobić jeden gdzie wprowadzili by dajmy na to 48 lub 64 graczy i odpowiedni tryb gry ;) Moim zdaniem urozmaiciłoby to rozgrywkę xD Co prawda na Treyarch poleciałby hejt ale nie przesadzajmy ;]

Opublikowano

No ale nie chodzi mi o wpierdzielenie tego do każdego trybu gry, tylko zrobić jeden gdzie wprowadzili by dajmy na to 48 lub 64 graczy i odpowiedni tryb gry ;) Moim zdaniem urozmaiciłoby to rozgrywkę xD Co prawda na Treyarch poleciałby hejt ale nie przesadzajmy ;]

Czyli 2 BF3, bo w BF3 masz tryb gry na 64 graczy full pojazdów, a także DM lub SDM gdzie nie ma pojazdów.

Gdybyś dodał tryb z pojazdami do CoD to byłby 2 BF3 i straciłby swój urok.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...