Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3 dni] nexores2

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo mi się zdaje albo Coming banuje wszystkich co napiszą jeden wyraz za dużo na Miyoshi.

Dziwię się że jeszcze nikt z Adminów nie upomniał Ciebie i Things że dajecie bany za jedno słowo "pojebany, debil" bo dla mnie to zwykłe 5%, a nie 3 dni.

Co się dzieje na tym forum, niedługo będziemy ograniczeni do jednozdaniowego wypowiedzenia się...

Miłość można wyrażać w inny sposób niż banowanie :>

Zastanówcie się w końcu kogo wy oszukujecie...

Opublikowano

Skoro banujemy za takie coś, to Ty też go obraziłaś: 1365086725-U0.png

No sorry ale dla mnie to :

sjrv.jpg

jest obrazą, a skoro człowiek jest tak niewychowany i do drugiej osoby na dodatek kobiety zwraca się w ten sposób to też bym mu dał za to bana.

Ps. sorry za spam.

Według Ciebie kobiety są wyżej? Wydaje mi się, że na forum płeć nie ma znaczenia - a jednak, się myliłem i propsuje zdanie Gamusa.

Paranoja. Sorry, ale jeżeli koleś do mnie pisze 'Chujoszi' to jest to obraza. I nie wmawiaj mi, że nie. :)

Nie mówię, że to nie jest obraza. Chodzi mi o to, że ktoś może być naprawdę chory (mieć problemy z głową), a Ty go obrażasz mówiąc że ma pomieszane w główce. FUCK LOGIC?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skoro banujemy za takie coś, to Ty też go obraziłaś: 1365086725-U0.png

Paranoja. Sorry, ale jeżeli koleś do mnie pisze 'Chujoszi' to jest to obraza. I nie wmawiaj mi, że nie. :)

Opublikowano

No sorry ale dla mnie to :

sjrv.jpg

jest obrazą, a skoro człowiek jest tak niewychowany i do drugiej osoby na dodatek kobiety zwraca się w ten sposób to też bym mu dał za to bana.

Ps. sorry za spam.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Nie spinajcie bo źle skończycie :| Skoro Cię to uraziło dobrze na ssie nie ma widocznej obrazy, więc bana nie powinno być, a skoro mowa o obrazach ->

tdvi8z.jpg

lub

http://www.mpcforum.pl/topic/886574-tilian2pl-dedyk/?p=6732205

Wisi mi to czy ktoś mnie obraża czy nie, jakbym się przejmował to już by mnie tutaj dawno nie było. Dziwne że nikt nie zareagował na mój raport, jak widać nawet 5% nie dostał, a on z grubej rury 3 dni. Nigdy Wy nie zrozumiecie że to jest internet i takie coś się będzie zdarzać, a prowokacje to codzienność, dacie się sprowokować to Wy na tym ucierpicie.

Pozdrowienia dla walniętych w pozytywnym znaczeniu (zakręconych) :rolleyes:

Opublikowano

Chyba nikt tutaj nie zrozumiał, o co chodziło nexoresowi. Źle postąpił, bo napisał 'pierdolony hefalump' i miał na myśli wygląd. To jest obraza, która tyczy się dodatkowo życia realnego, a więc ban jest w 100% słuszny. Dlatego też skończcie spamować i to przetrawcie, bo tylko śmietnik się robi.

Nie, nie bronię Miyoshi, a nawet więcej - nexores to mój dobry kolega. ;-)

Opublikowano

Wg. mnie ban słuszny. Jak się chcecie obdzierać z resztek szacunku i sprowadzić to forum do poziomu zagrody dla małp to dajcie sobie spokój.

To się nazywa hipokryzja. Potem wszyscy narzekają jakiej to patologii nie ma na forum a sami się do jej tworzenia przyczyniacie taką trywializacją obraz.

Chociaż zachowujmy się jak dorośli...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Komuś się w dupie chyba poprzewracało żeby żreć się w teamie, piękne zachowanie, gratuluję.

Nie podlega wątpliwości, że wypowiedzi nexoresa godziły w Miyoshi, czego nie akceptujemy, dlatego ban jest słuszny, a wykłócanie się nie ma podstaw, skoro ban jest nałożony przez takie, a nie inne docinki nexoresa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja jeszcze dodam od siebie, że może inni moderatorzy takie coś tolerują - ale ja nie będę.

Jeżeli dostaję info/screeny to robię co do mnie należy.

Więc gamus - Twoje docinki są na prawdę zbędne i nie ruszają mnie.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...