Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak to jest z reworkiem?

iWillFuckYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma byc ten rework a wlasciwie to juz jest na pbe sejunani and trundla ale nie o tym ,chodzi mi czy jak kupie ich np dzis przed reworkiem to potem bede mial za free skina?

Opublikowano

Nie ma informacji na ich temat, poprzednie postacie po reworku nie dostały takiego czegoś i wydaje mi się że Riot po prostu tym chciał zmusić graczy do gry nią, podejrzewam że z Trundle może być podobnie.

Opublikowano

Co wy gadacie ? ;/ Nie wprowadzajcie ludzi w błąd, najpierw poczytajcie.

Tak, jak w przypadku ponownego wypuszczenia Karmy, ci z was, którzy już zdążyli odblokować Trundle'a otrzymają darmową skórkę inspirowaną tradycyjnym wyglądem Trundle'a, uzupełnioną o klasyczny głos.

Źródło : http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/przerabiamy-bohatera-trundle-kr%C3%B3l-trolli

Tak jak w przypadkach ponownego wypuszczenia Trundle'a i Karmy, ci, którzy już odblokowali Sejuani otrzymają darmową skórkę opartą o tradycyjny wygląd Sejuani.

Źródło : http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/przerabiamy-bohatera-sejuani-furia-zimy

Opublikowano

Nie, nie będzie...

Tak szczerze to :

Tak,
jak w przypadku ponownego wypuszczenia Karmy, ci z was, którzy już
zdążyli odblokować Trundle'a otrzymają darmową skórkę inspirowaną
tradycyjnym wyglądem Trundle'a, uzupełnioną o klasyczny głos.

Tak
jak w przypadkach ponownego wypuszczenia Trundle'a i Karmy, ci, którzy
już odblokowali Sejuani otrzymają darmową skórkę opartą o tradycyjny
wygląd Sejuani.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie, nie będzie...

Tak szczerze to :

dobra akurat nie musiales mnie cisnac jestem malo uwazny :D Ale dostaniesz srajka i kolega wyzej tez zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...