Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]RGH

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , ostatnio pomyślałem żeby przywrócić do życia xboxa,usłyszałem coś o przeróbce RGH i mógłby ktoś mi powiedzieć dokładnie co ona daje i czy opłaca się zapłacić za przerobienie konsoli na RGH?

random.jpg

Opublikowano

Oplaca sie robic RGH na konsolach od Jaspera wzwyż. Mozesz odpalac gry z dysku( instalacja bez plyt oczywiscie ), DLC, Homebrew, przeróżne emulatory itp. Jedyny minus to brak LIVE, ale jest alternatywa w postaci LiNK.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Rozumiem B)

Mam jeszcze jedno pytanie,Obecnie mam LT 2.0 i chciałbym pograć sobie w MW3 przez neta,jak podłączę konsole do internetu i stworze konto z goldem na 2 miesiące to będę mógł pograć przez internet?

random.jpg

Opublikowano

Rozumiem B)

Mam jeszcze jedno pytanie,Obecnie mam LT 2.0 i chciałbym pograć sobie w MW3 przez neta,jak podłączę konsole do internetu i stworze konto z goldem na 2 miesiące to będę mógł pograć przez internet?

Jeśli jest to gra która nie ma zabezpieczenia XGD3 to możesz spróbować. Są osoby którym udaje się grać przez multi na LT 2.0, ale ja na twoim miejscu bym nie ryzykował. Ryzyko bana jest o wiele większe niż w przypadku niezawodnej przeróbki LT 3.0.

Opublikowano

A jak mogę sprawdzić jaką mam przeróbkę ?

W poprzednim poście napisałeś, że masz LT 2.0 a teraz się pytasz jak sprawdzić jaką masz ?

Ale skoro nie jesteś pewien to najlepszym rozwiązaniem jest wsadzenie gry nagranej pod LT 2.0 i jak się odpali to masz taką, a jak będzie wyskakiwał komunikat z błędem to masz nowszą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...