Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold Hack

patryk33a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma hacków do lola.

farm - jedyna opcja.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Nie ma hacka na gold'a ( Czuje Metina w powietrzu xD ) Jedynie jak możesz zarobić szybko kase to farma, kille, asysty, dragony, baron, turrety, itemy na gold per second, masterki oraz runy na golda

E6c9g1v.gif

Opublikowano

hahahh Dobrze że nikt o nim nie wie , w polsce tylko jakieś 3 osoby mają do niego dostęp ;)

2 z nich to DevTeam z Bol :)

Jest to hack którym np kupuje sobie long sworda i sprzedaje go ile chce czy coś w tym stylu ;) miałem dostęp lecz nie uzyłem ;)

Opublikowano

@up
a smoki były w tej bajce ? :O

@topic

nie będzie takiego hacka i nie będzie, jedyny sposób to farma i zabijanie przeciwników możesz również kupić itemki na kase lecz to nie da zbyt dużo.

Click It Or DIE

Opublikowano

hahahh Dobrze że nikt o nim nie wie , w polsce tylko jakieś 3 osoby mają do niego dostęp ;)

2 z nich to DevTeam z Bol :)

Jest to hack którym np kupuje sobie long sworda i sprzedaje go ile chce czy coś w tym stylu ;) miałem dostęp lecz nie uzyłem ;)

Serio?

Już widzę jak Bol włamuje się na server Riotu i znajduje jakąś lukę.

Jest to po prostu niemożliwe, więc daj sobie spokój.

Opublikowano

Dobrze dobrze :) wy wiedzcie swoje hakerzy :)

Skoro każdy VIP w bol ma dostęp do hacka który pozwala sprzedawać itemy i nie pamiętam czy kupować w dowolnym miejscu na mapie ;) (Każdy!)

To nie mogli by zrobić hacka do gry bez dobrego anti cheata ;)

@EDIT

Hahah jeszcze warn , co za forum jakieś :D jakbyś sobie poczytał na BOL.com to byś zobaczył wzmianki o Gold Hacku zamiast mi dawać warny nieumiejętnie :)

Opublikowano

Dobrze dobrze :) wy wiedzcie swoje hakerzy :)

Skoro każdy VIP w bol ma dostęp do hacka który pozwala sprzedawać itemy i nie pamiętam czy kupować w dowolnym miejscu na mapie ;) (Każdy!)

To nie mogli by zrobić hacka do gry bez dobrego anti cheata ;)

@EDIT

Hahah jeszcze warn , co za forum jakieś :D jakbyś sobie poczytał na BOL.com to byś zobaczył wzmianki o Gold Hacku zamiast mi dawać warny nieumiejętnie :)

W bolu nie ma takiej opcji.

Jedynym antycheatem w lolu jest gra na serwerze Riotu. Nie mają szans by to złamać.

Opublikowano

W samym bolu oczywiście że nie ma :O ale na stronie jak poszukasz jest napisane że Dev team ma dostęp :)

Opublikowano

W samym bolu oczywiście że nie ma :O ale na stronie jak poszukasz jest napisane że Dev team ma dostęp :)

Udowodnij :)

zamiast pieprzyć jak świadkowie jehowy , Udowodnij że jest skoro tak sie tego trzymasz

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...