Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wypełnieniem ankiety.

marcin5033

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie.
Mam taki problem, gdy wypełniam ankietę z crossfire na EC tą:

http://dkr1.ssisurveys.com/projects/web?source=44_1069&transactionID=102e8d8df5445a605d6b0668085c40&sourcePID=w28528168&sourceData=SourceData&aff_sub=CD11889¶ms=

to za każdym razem wyskakuje mi:
"Niestety brak obecnie ankiet do wypełnienia.
Przykro nam, ale obecnie nie możemy zaoferować Państwu udziału w ankiecie.
Codziennie jednak publikujemy nowe ankiety i mamy nadzieję zaoferować Państwu możliwość podzielenia się z nami swoimi opiniami ponownie.
Dziękujemy za wyrażenie chęci wzięcia udziału w badaniach Świata Opinii."
Wczoraj trochę próbowałem i za którymś razem udało mi się wypełnić prawidłowo, ale dziś to już nie mam sił do niej. Wypełniałem ją chyba z 60 razy...
Jak by mógł ktoś spróbować ją wypełnić i jak pójdzie to dać odpowiedzi do tej ankiety ? Proszę was bardzo.

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Witajcie.
Mam taki problem, gdy wypełniam ankietę z crossfire na EC tą:

http://dkr1.ssisurveys.com/projects/web?source=44_1069&transactionID=102e8d8df5445a605d6b0668085c40&sourcePID=w28528168&sourceData=SourceData&aff_sub=CD11889¶ms=

to za każdym razem wyskakuje mi:
"Niestety brak obecnie ankiet do wypełnienia.
Przykro nam, ale obecnie nie możemy zaoferować Państwu udziału w ankiecie.
Codziennie jednak publikujemy nowe ankiety i mamy nadzieję zaoferować Państwu możliwość podzielenia się z nami swoimi opiniami ponownie.
Dziękujemy za wyrażenie chęci wzięcia udziału w badaniach Świata Opinii."
Wczoraj trochę próbowałem i za którymś razem udało mi się wypełnić prawidłowo, ale dziś to już nie mam sił do niej. Wypełniałem ją chyba z 60 razy...
Jak by mógł ktoś spróbować ją wypełnić i jak pójdzie to dać odpowiedzi do tej ankiety ? Proszę was bardzo.

W naszym kraju małe prawdopodobieństwo jest, że uda się ją prawidłowo ustawić. Spróbuj ustawić proxy na np Anglię i zrób wszystko jak dla tego kraju. Ewentualnie możesz poszukać odpowiedzi na googlach. Ja osobiście nie robię tych ankiet bo kupe czasu zajmują a i tak nigdy mi jej nie zalicza :P

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...