Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o wyrażenie opinii o zestawie...

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko w Twoim zestawie są dokładnie 3 bardzo słabe podzespoły a mianowicie pamięć ram dysk oraz grafika (nigdy więcej radeona) tak więc jak dla mnie dużo słabszy sprzęt.

sygna1.png
Opublikowano

Dobre nie dobre radeony wiele razy zawiodły mnie i znajomych i nie nadają się w pełni do gier a co do dysku jak widzisz podałem w 1 poście WD Raptor, oświecę i powiem że ten dysk ma 10 tyś obrotów a nie 7200 jak to w standardzie. Szybkość takiego dysku przy dobrej pamięci ram i procesorze robi swoją robotę.

sygna1.png
Opublikowano

Skoro kupujesz swoje śmieci, to po chuj zawracasz nam głowe tym tematem?

Rób sobie co chcesz tylko nie narzekaj, że masz gówniany sprzęt.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że zestaw raczej do szpanu, nie użytku ;).

GTX660 nie dogania nawet 7870...

MSI Mpower i jakiegoś contaca bierzesz, kiedy w zupełności wystarczy GD55, bo zakładam, że więcej jak 4,5ghz nie będziesz robił ? Co Ci da Mpower ?

Te RAMy to jest jakieś przegięcie, nawet do grafiki...

Chieftec przy takim budżecie, na dodatek takiej mocy ? :EE

Za niewiele więcej od tego VelociRaptora masz cichego Plextora 128GB, a możesz dokupić HDD jako różnicę między.... a zresztą - CiasteczkoMen podał Ci dobry zestaw, jedynie zasilacz na Aurum Gold od Fortrona bym zmienił.

Moja opinia :

Do dupy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...